Има ли други фенове на IMPACT de Montreal ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
bate Many

Има ли други фенове на IMPACT de Montreal ?

Мнение от bate Many »

От време на време ходим с няколко приятели на мачове на футболния отбор на Монреал и на няколко пьти се засичаме случаино с други бьлгари .Идеята ми е ако има и други като нас да си направим БГ агитка .Мисля че ще е по-весело . Та ако има такива нека се включат. :dance: :tuut:
Каквото и да ви се случи помнете едно : И УТРЕ ЩЕ ИЗГРЕЕ СЛЪНЦЕ !!!
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

те малко трагични, ама то футбола не е хокей, иска се и малко акъл :)
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

alkaponbg написа:те малко трагични, ама то футбола не е хокей, иска се и малко акъл :)
много тъпо изказване, човек да си помисли, че който го казва му липсва от малкото акъл :roll:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
bate Many

Мнение от bate Many »

Не знам какво имаш в предвид ,но те се класираха за груповата фаза на CONCACAF Champions ligue , в шампионата са добре а и си е много готино да отидеш вечер с познати на стадиона и наистина да се забавляваш . Кога за последно ги гледа как играят ? :roll:
Аватар
lz2arn
Обратна връзка:

Мнение от lz2arn »

Аз ходих веднаж със дъщерята по училищна линия и беше голям кеф. Никой не следи играта, виковете "съдията п......ст" ги нямаше, само когато стане по-напрегнато народа се пообърне към терена и после приказката пак тече за каквото и да е друго свен футбола. А момчетата се стараят, гонят топката... Бира, скара (добре де, ББкЮ), пуканки.... Фен съм на такъв футбол, че и по краката никой няма да те настъпи ни на влизане ни на излизане.
Благодаря на отговорилите. Дважди на премълчалите.
bate Many

Мнение от bate Many »

Точно това са истинските фенове на футбола. Платили са си хората билетче от 10$ до 30$ сядат си на местата ,които са запазени :roll: и си гледат мача . Никои не е казал че не можеш да викаш или да си пееш . Много ме учуди факта че има бременни жени ,малки деца, бебета с родителите си :infant: и всички са там за да подкрепят любимия отбор . Без значение дали бият или падат винаги има между 11000 и 13000 човека . И за финал искам да ви кажа защо пуснах тази тема . На два пъти когато бях на мач на IMPACT разбирах че до нас има и други българи от това че си шушукаха нещо за нас ,тъи като ние сме шумна агитка . Чуваики ги да говорят (шушукат ) на български на задния ред и спотайвайки се зад нас ми стана много тъжно . Въпреки това всички ние се обърнахме и ги поздравихме .Много гадно ми стана от това . Та затова написах този постинг .Не бих искал да изпадам отново в такава тъжна ситуация :cry: . Та ако има хора ,които не ги е срам от това да бъдат с други българи , нека се включат . :tuut:
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

Аз още си държа на мнението :)
Егати резила...2-рото полувреме вратаря на Сантос не бутна топката бе?
Как ми напомня тоя мач на Левски-Антверп преди години...
Ама наистина това не е хокей... макар че и той в последните месеци е на батерии :)
Резиллллл
от 2:1 на 5:2...
Айде стига сме амортизирали Стад олимпик, че таман го изплатихме :)
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
SABBATH

-----

Мнение от SABBATH »

Абе симпатяги агитка ли правите а. И защо - да си вземете пуканки и да седнете спокойно да преживяте на стадиона. Явно не сте ходили по мачове в БГ или явно не сте фенове - истински фенове. Ако не се навикаш на стадиона за какво ще ходиш. Ей това не е театър. Или вие сте вече станали от типа хора -ca va bien, merci beaucoup с мазнички усмивчици.
Аватар
gazara

Мнение от gazara »

На мач тук ходих един единствен път с жена ми и повече на такъв таш.к не отивам...първо като видях колко хора има и си викам :ето това е пълен стадион,хора ,хора ........пълно едвам намерихме каде е нашия сектор,жената бременна и се кефи че за първи път е на мач и е нахъсана...а аз двойно...да ама ние позакъсняхме малко ('щото докато намеря каде да пъркирам и първите минути ги изпуснахме)и аз питам човека до мене,какъв е резултата а той ме гледа учуден и вика ,на кой му пука бе ..нали е забавно?!а аз се оглеждам и какво да видя никой не гледа мача,набиват скара,лафят си ако някой го изритат се оживяват и това е....ако това е мач аз съм трамвай...пък може и да съм 'щото на жената много и хареса сега ме врънка пак да ходим ама аз се зарекох че никога повече там не стъпвам...за качеството на футбола не говоря 'щото аз и друго не съм очаквал...ама като ще е гарга поне да е рошава иначе по добре папагал в клетка...иначе на хокей съм голям фен...

п.п. С мнението си не ангажирам никого,може да не съм прав,но аз така мисля
http://bgtheatreadventure.weebly.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор