Имам някой неясни неща и ако можем да си помогнем някак си

поззз

много ме дразнеше, когато в колежа ми казваха : "tu etais dentiste...".Gele33 написа:който работи тук като "дентал хигиенист"(чисти зъбен камък ,
Ама ти пак не разбираш....най-макото, което прави хигиениста е да чисти зъбен камък и ако ти ходиш редовно на такъв и възприемаш работата му така или си хвърляш парите на вятъра, или твоя хигиенист е гола вода, или кабинета, кедето ходиш е гола вода.Айде стига за сега....Gele33 написа:По-добре да напиша , че "Дентал хигиениста" чисти зъбен камък. Отколкото хората да си мислят , че мие зъбите на пациентите , чисти пода или може би тоалетните в стоматологията. Извинявам се за просташкото определение , щом като така го приемаш !
Някъде тук е "заровено кучето" !!!Gele33 написа:За какво да са подавали документи ? За емиграция в Кебек ли ? За работа в Кебек след като са вече тук или преди това ? За да учат отново за доктори или стоматолози ? Има такива дето са емигрирали и са тук в Монреал , доктори и стоматолози . Доколкото знам не голяма част от тях работят по специалността си от Бг . Тези дето работят като доктори не мисля , че имат време да се занимават да влизат по форумите , а на останалите хич не им е до писане . Провери за заглавия в другите форуми , като например "Провинция Квебек". Мисля , че имаше една тема на стоматолог който работи тук като "дентал хигиенист"(чисти зъбен камък , ама и за това е учил тук 2 или 3 години) и е доволен от заплащането. Дано да имаш късмет някои от тях да ти отговори !
при мен нещо не тръгваcolimacon написа:Ето едно предаване специално за чуждестранно завършили медицина.. от месната телевизия
Един вид защо ако сте лекар и практикувате по добре да не се надявате на бърза реализация..
http://www.globaltv.com/globaltv/global ... index.html
Изгледайте клипчето
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
montrelcho написа:сигурно е стар репортаж.
Някой може ли да посочи няколко алтернативни позиции за работа за лекари и стоматолози от БГ без преравняване. като за начало .