cato turist moga li da zapochna rabota
cato turist moga li da zapochna rabota
Planuvam v blizko bade6te da posetya Canada kato turist i me interesuva, dali imam pravoto da zapochna rabota lato takav? Ako ima nyakakva patechka po koyato moga da tragna molya nyakoy da mi otvori ochite! Blagodarya
Nai trudno mi beshe da se naucha da ne ochakvam blagodarnost.
Do kolkoto znam, ne mojesh da zapochnesh legalno rabota v Kanada s turisticheska visa.
Ako profesiata ti e tarsena bi mogal da opitash da se svarjesh s potentsialni rabotodateli i da posochish che mojesh da se iavish na interview lichno (pri interes ot tiahna strana) tai kato taka i taka planuvash da posetish Kanada.
Ako te odobriat i ti predlojat dogovor, koito ne iziskva odobrenieto na HRDC moje i da ima niakakv shans da izvadish work permit dokato si oshte v Kanada (no chesno kazano - samniavam se). V protiven sluchai - s dogovora i obratno v Portugalia dokato ti izleze HRDC odobrenieto (okolo 3 mesetsa) i ti izdadat work permit-a (min 20 rabotni dni do 4 mesetsa, ako se naloji da pravish meditsinski).
Uspeh!
Ako profesiata ti e tarsena bi mogal da opitash da se svarjesh s potentsialni rabotodateli i da posochish che mojesh da se iavish na interview lichno (pri interes ot tiahna strana) tai kato taka i taka planuvash da posetish Kanada.
Ako te odobriat i ti predlojat dogovor, koito ne iziskva odobrenieto na HRDC moje i da ima niakakv shans da izvadish work permit dokato si oshte v Kanada (no chesno kazano - samniavam se). V protiven sluchai - s dogovora i obratno v Portugalia dokato ti izleze HRDC odobrenieto (okolo 3 mesetsa) i ti izdadat work permit-a (min 20 rabotni dni do 4 mesetsa, ako se naloji da pravish meditsinski).
Uspeh!
- Lub0
- Обратна връзка:
На черно няма да имаш проблеми, освен това можеш да подадеш за рефюджи ама чесно казано нямам представа как става, виж потърси по руските сайтове и форуми, има доста руснаци рефюджита, така че сигурно ще има инфо...
Успех,
Успех,
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
veche ne varvi rabotata s refugee ako idvash ot civilizovana strana - vrashtat te tamLub0 написа:На черно няма да имаш проблеми, освен това можеш да подадеш за рефюджи ама чесно казано нямам представа как става, виж потърси по руските сайтове и форуми, има доста руснаци рефюджита, така че сигурно ще има инфо...
Успех,
ne znam dali vaji za portugalia no sigurno vaji
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Re: cato turist moga li da zapochna rabota
С туристическа виза не можеш да започнеш легална работа.radi-ju написа:Planuvam v blizko bade6te da posetya Canada kato turist i me interesuva, dali imam pravoto da zapochna rabota lato takav? Ako ima nyakakva patechka po koyato moga da tragna molya nyakoy da mi otvori ochite! Blagodarya
Реално, ако намериш нещо на черно, то най-вероятно ще е обща работа за никакви пари. Дори за легалните имигранти намирането на работа не е лесно. С парите които изкарваш ще можеш да си покриваш само основните разходи - нескъпа квартира, храна и градски транспорт. Казано с други думи - това ще е доста мизерен начин на живот.
Вратички - можеш да опиташ да запишеш нещо да учиш и да кандидастваш за студенска виза, друг вариант е да опиташ като бежанец, но както и Кольо е отбелязал по-горе, това е доста трудна работа. За работна виза (както е споменала БабаПена) - би имал шанс ако имаш рядка специалност за която има търсене, но няма специалисти на пазара.