попълване на данъчни декларации при счетоводител
попълване на данъчни декларации при счетоводител
Не съм толкова вещ в счетоводните води затова си търся счетоводител да ми попълни данъчните декларации ама попадам все на едно и също име: Даниел Кътев.А бе няма ли и други счетоводители които могат и искат естествено да се занимават с това.При Кътев не искам да ходя защото останах крайно разочарован от некомпетентността и неучтивостта на секретарката му.Като се обадих първо попаднах на него после той ме прехвърли на секретарката си която не беше наясно какво точно е необходимо да донеса за попълването на декларациите и смъмри нещо като:май тази година се попълвали по електронен път.Освен това както вече споменах беше меко казано неучтива.Та някой ако има добър счетоводител под ръка да свирка.
Re: попълване на данъчни декларации при счетоводител
Само не разбрах какво общо имат добрия счетоводител, секретарката му и добре свършената работа по данъчните декларации ? Странни мотиви.petiov написа:При Кътев не искам да ходя защото останах крайно разочарован от некомпетентността и неучтивостта на секретарката му.
Та някой ако има добър счетоводител под ръка да свирка.
-
- Обратна връзка:
добър счетоводител
Ето ви алтернатива:
Ина-514 941 3564,такси,счетоводство,данъци-гаранция за добра работа
Ина-514 941 3564,такси,счетоводство,данъци-гаранция за добра работа
Re: здравей
ние пък много сме доволни от г-н Кътев и тази година ще се възползваме от услугите му. 

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Дани Кътев, обичам го тоя човек!

Винаги е бил точен и коректен с нас.
Знае, че времето е пари, и не ви губи парите/времето, а ви помага да спечелите.
Чест и почитания!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Няма и как да го направиш, в онази държава "данъци" е мръсна дума. Ела тук, загуби няколко хиляди, заради самопопълване и пак ще си говорим. Освен ако няма да си на социал, тогава няма какво да се притесняваш за данъциkurta007 написа:лично аз НИКОГА не бих му ползвал услугите даже и да ми плаща за това

откъде тва притеснение за непознати ?poumpy написа:Няма и как да го направиш, в онази държава "данъци" е мръсна дума. Ела тук, загуби няколко хиляди, заради самопопълване и пак ще си говорим. Освен ако няма да си на социал, тогава няма какво да се притесняваш за данъциkurta007 написа:лично аз НИКОГА не бих му ползвал услугите даже и да ми плаща за това

гледаи себе се аз нямам нужда от съвети, и няма да загубя пари ....по скоро бих загубил пари ако му ползвам услугите на bgmontreal
и да не мислиш че е само тои в цяла Канада ? или няма поне още 10 000 по добри специалисти които ще ми струват и по евтино ако се наложи да им ползвам услугите
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
kurta007 написа:откъде тва притеснение за непознати ?poumpy написа:Няма и как да го направиш, в онази държава "данъци" е мръсна дума. Ела тук, загуби няколко хиляди, заради самопопълване и пак ще си говорим. Освен ако няма да си на социал, тогава няма какво да се притесняваш за данъциkurta007 написа:лично аз НИКОГА не бих му ползвал услугите даже и да ми плаща за това
гледаи себе се аз нямам нужда от съвети, и няма да загубя пари ....по скоро бих загубил пари ако му ползвам услугите на bgmontreal
и да не мислиш че е само тои в цяла Канада ? или няма поне още 10 000 по добри специалисти които ще ми струват и по евтино ако се наложи да им ползвам услугите
Обидни квалификации без разяснения, хм, лошо...
А поне би ли споделил информация и координати на някой от тези по-добри и по-евтини специалисти?
Благодаря ти!
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
ейй,много злоба се е насъбрала в живота человечески!!!защо така бе 'ора?Бъдете малко по толерантни,уважавайте другите пък били те и на по ниско стъпало от вас...нека има избор,пък какво ще изберете си е ваша работа...
http://bgtheatreadventure.weebly.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Обратна връзка:
Курта , какви са тия простотии дето ги пишеш?kurta007 написа:откъде тва притеснение за непознати ?poumpy написа:Няма и как да го направиш, в онази държава "данъци" е мръсна дума. Ела тук, загуби няколко хиляди, заради самопопълване и пак ще си говорим. Освен ако няма да си на социал, тогава няма какво да се притесняваш за данъциkurta007 написа:лично аз НИКОГА не бих му ползвал услугите даже и да ми плаща за това
Re: попълване на данъчни декларации при счетоводител
Има, но добрите счетоводители вероятно имат по-важна работа от писане на хиляди мнения в БГ форум, затова не са известни тук. А и добрите нямат нужда от реклама по принцип - те си имат твърда клиентела и референции. Като лекарите почти.petiov написа:...А бе няма ли и други счетоводители които могат и искат естествено да се занимават с това....
И не винаги най-добрите говорят Български.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Karo007 написа:IvHaydu написа:
Дани Кътев, обичам го тоя човек!
А жена ти знае ли, или и тя го обича ?
Тя всичко знае...