Bibco,кой те е излъгал,че в България не се работи много
Кой иска да работи и в България работи.
Аз лично съм работил на две работи,сутрин от 7 до 12 едната,после се кчавам на шосейния бегач и за да не харча пари за транспорт ъм карал почти 20 км до другата ми работа,където работех във верига супермаркети.Там съм работил до 22 00ч. и после пак със шосейката по обратния път всичките тези километри.Тъй като живеех в противоположния край на града,където беше и първата ми работа.
И така няколко месеца.
В Супермаркета работата си беше много сериозна-физически.
Всички,които са от Варна и имат Приятели или познати,които са работили във веригата магазини "Пикадили" ще ти кажат за какво става навъпрос.
Но не ми тежеше всичко това,защото съм спортист и имах много енергия,която странно не подхранвах с кой знае какво ,но все извираше - може би беше злобата от всичко,което ме заобикаляше или.....
И какво мислиш,че постигнах Bibco
Бях си взел компютърна конфигурация,която изплащах 1 година и половина,бойлер и хладилник също на изплащане.
Единственото,което успях да направя от многото работа е да платя всички оставащи вноски.
С какво са се плащали сметките вкъщи ли,с какво сме се хранили
С пенсията на майка ,която беше 130лв. и пенсията на баба,която беше 160 лв. плюс оставащите малко пари от мойте 2 заплати.
И какво сме яли - боб,леща,ориз,маргарин .....това беше основното,от време на време имаше и разнообразие.
А в магазина,в който работех транжора ми даваше от време на време парченца сурово месо да похапвам на място,защото аз все пак хабях много енергия ,а храна нямаше......добре ,че беше и той ....
И това е в не много далечната 2004 година....
Та,в България се работи Bibco,и всички други дето твърдите обратното.Много хора работят - много хора Гладуват.