ДАРВОДЕЛСКИ РАБОТИ
-
- Обратна връзка:
ДАРВОДЕЛСКИ РАБОТИ
ЗДРАВЕИТЕ,РАБОТИА КАТО ДАРЖОДЕЛЕЦ В UK,НО ТУК РАБОТАТА ТОТАЛНО СЕ СКАПА,НАСТАНА ГОЛИАМА БЕЗРАБОТИЦА И ПОРАДИ ТАЗИ ПРИ4ИНА РЕ6ИХ ДА СЕ НАСО4А КАМ ВА6ИА ТРУДОВ ПАЗАР,БИХТЕ ЛИМИ КАЗАЛИ КАК Е ПРИ ВАС,ТАРСИАТ ЛИСЕ ДАРЖОДЕЛЦИ,ИМАЛИ РАБОТА ЗА ТАКИВА И АКО МОЖЕТЕ ДА МЕ НАСО4ИТЕ КАМ НИАКОИА КОМПАНИА В ТОЗИ БРАН6,ТАИ КАТО НИАМАМ НИКАКВА ПРЕДСТАВА ЗА ЗАПЛА6ТАНЕТО В КАНАДСКИ ДОЛАРИ БИХТЕЛИ МИ КАЗАЛИ СА6ТО ТАКА ЗА КАКВО СТАВА ВАПРОС В СМИСАЛ КАК СЕ ЗАПЛА6ТА ,НА СЕДМИЦА,НА МЕСЕЦ И КАКАВ Е РЕИТА НА4АС ЗА ДАРЖОДЕЛЦИ.6ТЕ ВИ БАДА ИЗКЛУ4ИТЕЛНО БЛАГОДАРЕН АКО МОЗЕТЕ ДА МИ ДАДЕТЕ НИАКАКВА ИНФОРМАЦИА.
zivota e precalenno kratac zadago pravim slozen
От 20 до 30$ на час ако си на часова ставка, но ако си 'селф емплой' отива на пазарлък./важни са контактите/
Има кухни за по 5000$, но има иза 75000$
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Чакай само да уточня и аз някои подробности че да не земеш да правиш сметки без кръчмаря.army написа:От 20 до 30$ на час ако си на часова ставка, но ако си 'селф емплой' отива на пазарлък./важни са контактите/
Всичко което е написано по-долу важи за Квебек, макар да ме съмнява да се засилиш насам само с английски език, но ако някой знае как е в останалата част на Канада нека да напише.
За да работиш като дърводелец, трябва да имаш документ за такъв, като последния се казва: Le certificat de compétence. Може да погледнеш на следния адрес http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... l#apprenti как се издава, но като цяло при условие, че знаеш френски ще ти трябват около 2 години чакане и още толкова учене. Естествено може да работиш и неофициално да речем при някой сънародник, но заплащането рязко ще падне повече от 2 пъти.
Смятам че ще бъде от полза ако някой от другите провинции сподели опит...
valdos - аиде намерих ти ранота в Канада . Ако се разбереш с хората да не забравиш да ме почерпиш....
(обади се на лични да ти дам адрес и т.н)
Обявата е от 11 Ноември в немско но наскоро е подновена.
На тия им е изрично ясно че ще наемат чужденец и трябва да му се вади виза и т.н -а дори те знаят и как става щото както пише вече са взели немци там на работа.
Тва че не си от немско да не ти пука.
Деистваи.
We are looking for experienced cabinetmakers in Edmonton, Alberta, Canada.
If you have expereince as cabinetmaker or carpenter who did the fine carpetin and you want to move to Canada This can be youre change. The company has already a German worker. You can see him on video in Germany in one of our informationsessions we have every 3 months in Germany.
Your English must be of a descent level. We will test your langauge skills. We help you with all the forms and also finding an accomodation in Edmonton. And we assist you trhough the formalities in Canada.
(обади се на лични да ти дам адрес и т.н)
Обявата е от 11 Ноември в немско но наскоро е подновена.
На тия им е изрично ясно че ще наемат чужденец и трябва да му се вади виза и т.н -а дори те знаят и как става щото както пише вече са взели немци там на работа.
Тва че не си от немско да не ти пука.
Деистваи.
We are looking for experienced cabinetmakers in Edmonton, Alberta, Canada.
If you have expereince as cabinetmaker or carpenter who did the fine carpetin and you want to move to Canada This can be youre change. The company has already a German worker. You can see him on video in Germany in one of our informationsessions we have every 3 months in Germany.
Your English must be of a descent level. We will test your langauge skills. We help you with all the forms and also finding an accomodation in Edmonton. And we assist you trhough the formalities in Canada.