Въпрос към миналите интервю
Въпрос към миналите интервю
Здравейте!
Аз съм в етап от процедурата в очакване на дата за интервю.
Въпросът ми е дали сте учили подробни факти (история, култура и т. н.) за Канада и Квебек и съответно дали са ви питали за подробности на интервюто по тези теми?
Благодаря предварително!
Аз съм в етап от процедурата в очакване на дата за интервю.
Въпросът ми е дали сте учили подробни факти (история, култура и т. н.) за Канада и Квебек и съответно дали са ви питали за подробности на интервюто по тези теми?
Благодаря предварително!
здрасти,
чак подробно не сме наизустявали дати и цифри, но все пак попрочетохме доста неща за Канада (Квебек), нали се каним да ходим там да живеем
На самото интервю, доколкото си спомням, не ни попита нищо конкретно. Не се притеснявайте, едва ли ще очакват от вас да знаете всякакви подробности от историята и културата на Квебек.
Стискаме палци!
чак подробно не сме наизустявали дати и цифри, но все пак попрочетохме доста неща за Канада (Квебек), нали се каним да ходим там да живеем

Стискаме палци!
"I am a very stable genius " - Powered by Donald Trump
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
-
Нас ни питаха за министър прецедателя, аз казах едно име което мислех че е, но се оказа че нее той, не разбрах моя какъв е ... казах че само за него съм намерила в интернет и така .... не беше проблем, инъче стана въпрос за студа и това беше, май не наблягат на подобни факти, но бях подготвена с площ, население и т.н ...
Живей така, сякаш на земята е рай!
25.02.2009 Varna - Paris - Montreal
25.02.2009 Varna - Paris - Montreal
не че е съвсем по темата ....
на моето интервю 25 минути беше преглед по документите, а останалите 20 минути - подробно обсъждане на разликите между българска, руска, френска и френско-канадска клавиатури на компа....
Човекът се хвана за фразата ми, че сама съм попълнила документите( а бяха отпечатани на принтер ) и така .... ( колко история и география бях чела
)
така че
горе главата и с рогата напред 
на моето интервю 25 минути беше преглед по документите, а останалите 20 минути - подробно обсъждане на разликите между българска, руска, френска и френско-канадска клавиатури на компа....
Човекът се хвана за фразата ми, че сама съм попълнила документите( а бяха отпечатани на принтер ) и така .... ( колко история и география бях чела

така че

пак сме тук 

Здравейте!
Ние също се бяхме подготвяли по теми,свързани с география и история на Канада и Квебек,но не са ни задавали въпроси,свързани с тях.
Разгледаха ни документите,и ако нещо не беше ясно ни разпитваха.
Другите въпроси,които ни задаваха,бяха на база на нивото,което сме посочили,че владеем.
Разгледаха ни документите,и ако нещо не беше ясно ни разпитваха.
Другите въпроси,които ни задаваха,бяха на база на нивото,което сме посочили,че владеем.