Въпрос към миналите интервю

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
GGG

Въпрос към миналите интервю

Мнение от GGG »

Здравейте!
Аз съм в етап от процедурата в очакване на дата за интервю.
Въпросът ми е дали сте учили подробни факти (история, култура и т. н.) за Канада и Квебек и съответно дали са ви питали за подробности на интервюто по тези теми?
Благодаря предварително!
Аватар
emilcho

Мнение от emilcho »

здрасти,
чак подробно не сме наизустявали дати и цифри, но все пак попрочетохме доста неща за Канада (Квебек), нали се каним да ходим там да живеем :lol: На самото интервю, доколкото си спомням, не ни попита нищо конкретно. Не се притеснявайте, едва ли ще очакват от вас да знаете всякакви подробности от историята и културата на Квебек.
Стискаме палци! :thumbsup:
"I am a very stable genius " - Powered by Donald Trump
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
thehellgirl

Мнение от thehellgirl »

Нас ни питаха за министър прецедателя, аз казах едно име което мислех че е, но се оказа че нее той, не разбрах моя какъв е ... казах че само за него съм намерила в интернет и така .... не беше проблем, инъче стана въпрос за студа и това беше, май не наблягат на подобни факти, но бях подготвена с площ, население и т.н ...
Живей така, сякаш на земята е рай!

25.02.2009 Varna - Paris - Montreal
Fireman

Мнение от Fireman »

Определено могат да ви питат,това допълнително може да ви даде точки за адаптация.Затова не пренебрегвайте тези неща.
dobsan

Мнение от dobsan »

ЗДР.АЗ ЛИЧНО НЕ САМ УЧИЛ ИСТОРИЯ,МОЕТО ИНТЕРВЮ БЕШЕ САМО ПО ДОК.НО ВСЕ ПАК БЕ ПРЕДИ ПОЧТИ 4 ГОД. НА 10 ЮНИ ПОМНЯ СИ БЕШЕ ,ЛЕЛЕ КОЛКО НЕРВИ ИЗХАБИХ
ilka

Мнение от ilka »

не че е съвсем по темата ....
на моето интервю 25 минути беше преглед по документите, а останалите 20 минути - подробно обсъждане на разликите между българска, руска, френска и френско-канадска клавиатури на компа....
Човекът се хвана за фразата ми, че сама съм попълнила документите( а бяха отпечатани на принтер ) и така .... ( колко история и география бях чела :wink: )
така че :lol: горе главата и с рогата напред 8)
пак сме тук :-)
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

отидете на портала на сайта бгканада и ще намерите необходимата информация
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
bambi76

Здравейте!

Мнение от bambi76 »

Ние също се бяхме подготвяли по теми,свързани с география и история на Канада и Квебек,но не са ни задавали въпроси,свързани с тях.
Разгледаха ни документите,и ако нещо не беше ясно ни разпитваха.
Другите въпроси,които ни задаваха,бяха на база на нивото,което сме посочили,че владеем.
GGG

Мнение от GGG »

Благодаря на всички за отговорите!
Публикувай отговор