Издатоци за детска градинка
Издатоци за детска градинка
Здраво на сите! Го пратам вашиот форум и секогаш има полезни нешта да се прочитаат. Ние сеуште не сме поднеле апликација за Квебек, но ги спремаме документите. Дали некој знае да ми каже колку чини детска градинка во Монтреал за дете од 4 годинки? Мерси однапред!
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
За да не бъде грешно разбран poumpy само искам да уточня, че не цената от 20-25 долара на ден зависи от доходите, а помощта от държавата. И ако доходите ви са в посочените лимити то след изплащането на помощите може да се окаже, че градината ви е струвала 7-8 долара на ден, че и по-малко.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Въпрос горе долу по темата
Ако ми позволите бих искала да задам един въпрос - в началото на декември подадохме документи за такава субсидия от държавата, защото детето ни ходи на частна градина (поради липса на места в държавни) и все още нямаме отговор - та въпросът ми е - директно превеждат парите за първото четиримесечие или първо пишат официално писмо с разни бла бла.....?
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
re
Повечето детски градини са субсидирани от държавата -7 $ на ден, ако вземете социал 3,50 на ден . В зависимост от вашите изисквания има много варианти, но когато започнеш да търсиш се оказва че където има място там записвате детето без много претенции.
Re: Въпрос горе долу по темата
мм, незнам дали е все същото положението, но ако имат да ти връщат за градина, това ще стане директно от данъците. Къде си подавал документи за мен е пълна мистерия, ама може да има някаква нова процедура ? Ние давахме така по-малкото дете на градина по 27 долара на ден и после ни връщаха след подаване на данъчните декларации. Сега може и да ги раздават авансово, ама не е за вярванеDIMELBE написа:Ако ми позволите бих искала да задам един въпрос - в началото на декември подадохме документи за такава субсидия от държавата, защото детето ни ходи на частна градина (поради липса на места в държавни) и все още нямаме отговор - та въпросът ми е - директно превеждат парите за първото четиримесечие или първо пишат официално писмо с разни бла бла.....?

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
може и авансово, но аз никога не съм ги получавал така, а както и krimon казва - с данъците другата годинаkrimon написа:мм, незнам дали е все същото положението, но ако имат да ти връщат за градина, това ще стане директно от данъците. Къде си подавал документи за мен е пълна мистерия, ама може да има някаква нова процедура ? Ние давахме така по-малкото дете на градина по 27 долара на ден и после ни връщаха след подаване на данъчните декларации. Сега може и да ги раздават авансово, ама не е за вярванеDIMELBE написа:Ако ми позволите бих искала да задам един въпрос - в началото на декември подадохме документи за такава субсидия от държавата, защото детето ни ходи на частна градина (поради липса на места в държавни) и все още нямаме отговор - та въпросът ми е - директно превеждат парите за първото четиримесечие или първо пишат официално писмо с разни бла бла.....?
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
E, не чак авансово, krimon, но все пак на следващия месец а не чак в края на данъчната година. Това са т.нар. "versements anticipés".
Та ако семейните доходи са до $80,000 и градината на ден струва до $25,00 то накрая се получава все едно са плащани по $7 на ден.
Ето ви и едно линкче да си смятате колко ще ви връщат - crédit d'impôt remboursable pour frais de garde d'enfants
Та ако семейните доходи са до $80,000 и градината на ден струва до $25,00 то накрая се получава все едно са плащани по $7 на ден.
Ето ви и едно линкче да си смятате колко ще ви връщат - crédit d'impôt remboursable pour frais de garde d'enfants
А, къде се подава молба за такава субсидия и какви са изискванията, дайте някакъв линк, ако е възможно.DIMELBE написа:Ако ми позволите бих искала да задам един въпрос - в началото на декември подадохме документи за такава субсидия от държавата, защото детето ни ходи на частна градина (поради липса на места в държавни)
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Ето линка - Crédit d'impôt pour frais de garde d'enfants - Demande de versements anticipés TPZ-1029.8.F
Като отвориш формуляра в него (на гърба) ще намериш отговор на всичките си въпроси от рода на "кое?" и "как?".
Като отвориш формуляра в него (на гърба) ще намериш отговор на всичките си въпроси от рода на "кое?" и "как?".
Re: Издатоци за детска градинка
Желая ти бърза процедура, а като дойдеш в Монреал може да пием по ракия и ти да изпееш някоя песен от "македонския" карай на България.cveke написа:Здраво на сите! Го пратам вашиот форум и секогаш има полезни нешта да се прочитаат. Ние сеуште не сме поднеле апликација за Квебек, но ги спремаме документите. Дали некој знае да ми каже колку чини детска градинка во Монтреал за дете од 4 годинки? Мерси однапред!
Успех!!!
Благодаря много!Linko написа:E, не чак авансово, krimon, но все пак на следващия месец а не чак в края на данъчната година. Това са т.нар. "versements anticipés".

"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Blagodaram za brzite odgovori! Za mene se mnogu polezni i prijatni informacii! Mnogu e polesno covek da deluva koga znae deka drzavata dava pomos za dostoinstveno funkcioniranje vo sekoj pogled! I uste poubavo e koga znam deka ima mnogu i prijatelski nastroeni luge so koi mozeme da komunicirame:)
analgin, blagodaram za pokanata, rakija ne pijam, a za takvi pesni uste ne sum slusnala, ama pesni od Makedonija mozeme da slusame.
analgin, blagodaram za pokanata, rakija ne pijam, a za takvi pesni uste ne sum slusnala, ama pesni od Makedonija mozeme da slusame.