Търся си работа :)

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
boianvasilev

Търся си работа :)

Мнение от boianvasilev »

Здравейте, значи имам следния не точно проблем, а желание. Пристигам в Отава директно в разгара на зимата за да си подам документите за университет и колеж.... а обучението започва на есен (ако ме приемат) иии имам влечението да НЕ прекарам 8 месеца по моловете и велосипедните или Боб-слей алеите или в залата за кърлинг или на канала да карам кънки :). В сайтовете общо взето обявите са за квалифицирани кадри а аз имам завършен първи курс в УНСС и съм сигурен че той не се равнява на докторатура в УОтава, така че ако можете да ми дадете някаква насока или директно предложение... Мерси предварително.
П.С. Пърмъненент ресидънт, добро владеене на английски, поназнайване на френски, бързо развиващ :)
скайп boianvasilev
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Моеш да буташ количките в некой маркет или да станеш вело куриер :lol:
Това е приятел ,на никой не му дреме ко си завьршил в бгто !! :beer:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
VenV
Обратна връзка:

Мнение от VenV »

Здравей,
Конкретно за Отава не знам, но обикновено колежите и университетите си имат организация която намира или помага за намиране на работа на студентите. Попитай в съотвените училища и съм сигурна, че ще те ориентират за подходяща работа докато чакаш да започнеш и дори докато учиш.
boianvasilev

Мнение от boianvasilev »

VenV мерси това за колежите е добра идея. Ще я проуча обезателно. Мухата явно бъка от комплекси щом ме прати на количките :) Не търся милостиня, търся предложения и идеи :)
скайп boianvasilev
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

boianvasilev написа:VenV мерси това за колежите е добра идея. Ще я проуча обезателно. Мухата явно бъка от комплекси щом ме прати на количките :) Не търся милостиня, търся предложения и идеи :)

:shock:
Ок , :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
7George

Мнение от 7George »

boianvasilev, ти щом си PR, значи си бил тука и знаеш нещата. И че няма срамна работа в Канада.

Да ти дават пари за бутане на колички си е тръстика, а не подаяние. :idea: Пък и не си писал какво умееш. И каква работа ще ти хареса. :wink:
Embrace your climate change!
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

7George написа:boianvasilev И че няма срамна работа в Канада. :wink:
Аз съм напълно съгласен, а и доста непрестижни професии съм имал, ама много трудно си отива нагласата от България дето всеки иска да е дЕректор.

Иначе, като те гледам така млад, поне в началото можеш да изкарваш доста добри пари като сервитьор да речем, за препочитане в някой от по-скъпите ресторанти.

Де да беше Хълц още тука да обижда на сервитьор(ка)...
boianvasilev

Мнение от boianvasilev »

Не просто ми прозвуча "че къв е тоя, нека се мъчи в мизерията както ние" това със количките, затова се позаядох. Срамна работа наистина няма, и за това пиша тук, където се подвизават хора с опит в Канада. Аз съм идвал веднъж на екскурзия и пак поработвах на черно. А сега идвам с други нагласи. Та всяко мнение освен това на Мухата ми се струва полезно.
скайп boianvasilev
bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

Един съвет от мен - разчитай преди всичко на себе си. И аз преди два месеца пуснах постинг, че търся съдействие за намиране на работа - отзоваха се двама-трима души с истински идеи и предложения.Останалото си беше боза - направи това, направи онова...
Публикувай отговор