Свободни места за 17.09 за Olympic
Свободни места за 17.09 за Olympic
Здравейте!
За тези, които бързат да летят преди зимата за Монреал, а не са успели навреме да си направят резервации - ние имаме две свободни резервации за 17 септемри с гръцките авиолинии Оlympic през Атина с преспиване, което е включено в цената на билета. Цената на един билет за възрастни е 328$ СЪС летищни такси. Това е най-евтиния възможен вариант, така че драги съфорумци, възползвайте се. Ние летим на 21 септември с KLM, тъй като още не са ни дошли визите от Букорещ, а и за да не затрудняваме страхотните "хазяи", които си намерихме в Монреал!!! Ако има други за 21.09 през Амстердам може да се запознаем!
За резервациите - който се интересува да ни пусне ЛС и ще отидем на място да сменим имената на резервациите за полета. До скоро!
За тези, които бързат да летят преди зимата за Монреал, а не са успели навреме да си направят резервации - ние имаме две свободни резервации за 17 септемри с гръцките авиолинии Оlympic през Атина с преспиване, което е включено в цената на билета. Цената на един билет за възрастни е 328$ СЪС летищни такси. Това е най-евтиния възможен вариант, така че драги съфорумци, възползвайте се. Ние летим на 21 септември с KLM, тъй като още не са ни дошли визите от Букорещ, а и за да не затрудняваме страхотните "хазяи", които си намерихме в Монреал!!! Ако има други за 21.09 през Амстердам може да се запознаем!
За резервациите - който се интересува да ни пусне ЛС и ще отидем на място да сменим имената на резервациите за полета. До скоро!
-
- Обратна връзка:
Rezervaciata za koiato spomenava Ik, mi predlojiha ot Mari Travel -297$ bileta +31$leti6tni taksi, vklu4eno e prespivaneto v Atina!
www.maritravel.com
Napravih zapitvane i te vednaga otgovoriha i predlojiha za rezervacia da se obadia po telefona: 02/9831429, 9831629.
Imaite predvid, 4e kato pristigne6 v Atina triabva da si dade6 bagaja na "bagaje", za koeto zapla6ta6 za vseki sak po 15 evro! - naskoro patuva moia priatelka i tia mi go spomena!
Ot prou4vaneto koeto napravih 6enata na Olympic e edna, no pri vsiaka agencia leti6tnite taksi se razminavat!!!
Imaite predvid, 4e Olympic niama uveli4enie na cenite po praznicite prez decembre, dokato KLM imat takav period!
Paco, mislia 4e tarsi6 tozi sait:www.effecttravel.com.
Nadiavam se da sam bila polezna!
Na vsi4ki jelaia uspeh!
www.maritravel.com
Napravih zapitvane i te vednaga otgovoriha i predlojiha za rezervacia da se obadia po telefona: 02/9831429, 9831629.
Imaite predvid, 4e kato pristigne6 v Atina triabva da si dade6 bagaja na "bagaje", za koeto zapla6ta6 za vseki sak po 15 evro! - naskoro patuva moia priatelka i tia mi go spomena!
Ot prou4vaneto koeto napravih 6enata na Olympic e edna, no pri vsiaka agencia leti6tnite taksi se razminavat!!!
Imaite predvid, 4e Olympic niama uveli4enie na cenite po praznicite prez decembre, dokato KLM imat takav period!
Paco, mislia 4e tarsi6 tozi sait:www.effecttravel.com.
Nadiavam se da sam bila polezna!
Na vsi4ki jelaia uspeh!
- miloto
- Обратна връзка:
Claire, mislis, che se barksh za bagaja. Majat mi letia s Olympic i bagajat letia direktno ot Sofia. Estestveno, che triabva da kajesh tova оshte v Sofia, za da ne raznasiash razni bagaji iz Greece.
Nie sashto imame svobodna rez. za KLM za 19ti, Sofia-Amstrdam-Montreal za 396$ s let. taxi
Aide do skoro
Nie sashto imame svobodna rez. za KLM za 19ti, Sofia-Amstrdam-Montreal za 396$ s let. taxi
Aide do skoro
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Не знам дали говориш за това, но мисля, че върши работа:Имаше някъде сайт за резервации на билети.Ако някой си спомня нека го каже.Мерси.
http://go.visa.bg/air/
Предлагам и други, които имат инфо за самолетни бюра, агенции, уеб страници и т.н. - неща, свързани с полетите от България до Канада - да я споделят, така че да се оформи поредната "помощна" тема в този форум.
Бай засега!

-
- Обратна връзка:
Nina, informaciata za bagaja ia imam ot Jivka, koiato letia kraia na juillet!miloto написа:Claire, mislis, che se barksh za bagaja. Majat mi letia s Olympic i bagajat letia direktno ot Sofia. Estestveno, che triabva da kajesh tova оshte v Sofia, za da ne raznasiash razni bagaji iz Greece.
Aide do skoro
Az samo spodelih tova, koeto tia mi kaza i 4e tova e niakakvo novo iziskvane!
Privet!
- miloto
- Обратна връзка:
Claire,
Az znam tova ot maja mi, koito letia predi Jivka i biah s nego na letishteto i znam, che kato kazahme che iskame bagaja da leti direktno, kazaha che niama problem. Posle i Nadia i Petar ato izprashtah, pak letia direktno. Iavno triabva da se zaiavi predvaritelno.
Koga shte se vidim s teb?
Lek den
Az znam tova ot maja mi, koito letia predi Jivka i biah s nego na letishteto i znam, che kato kazahme che iskame bagaja da leti direktno, kazaha che niama problem. Posle i Nadia i Petar ato izprashtah, pak letia direktno. Iavno triabva da se zaiavi predvaritelno.
Koga shte se vidim s teb?
Lek den

On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
-
- Обратна връзка:
Az ne znam Jivka kakvi pari e pla6tala. Ako ima promeni ot predi 2 sedmici niakakvi osven.. AKo se 4uia s Jivka 6te ia pitam i 6te kaja.
Ne vijdam nikakva logika da pla6ta6 za bagaja si v Atina, sled kato toi direktno leti za Montreal. Osven men , poznavam o6te 4 semeistva, koito letiaha tova liato s Olimpik i nikoi ne e pla6tal, na vsichki bagaja direktno e letial za Montreal.
A az kato patuvah imashe edni momicheta s men do Atina i posle patuvaha za New York. Te si misleha, 4e bagaja im leti direktno za New York.
Na drugia den kato trygvahme se okaza, 4e bagaja im e stoial ciala no6t na leti6teto v Atina. Pazili sa im go horata i izob6to ne im biaha iskali pari za tova. Taka 4e az pone si mislia, 4e kato kajete v SOfia na leti6teto i niama da imate problemi.
Ne vijdam nikakva logika da pla6ta6 za bagaja si v Atina, sled kato toi direktno leti za Montreal. Osven men , poznavam o6te 4 semeistva, koito letiaha tova liato s Olimpik i nikoi ne e pla6tal, na vsichki bagaja direktno e letial za Montreal.
A az kato patuvah imashe edni momicheta s men do Atina i posle patuvaha za New York. Te si misleha, 4e bagaja im leti direktno za New York.
Na drugia den kato trygvahme se okaza, 4e bagaja im e stoial ciala no6t na leti6teto v Atina. Pazili sa im go horata i izob6to ne im biaha iskali pari za tova. Taka 4e az pone si mislia, 4e kato kajete v SOfia na leti6teto i niama da imate problemi.
Въпрос за гърците
Аз веднъж вече бях отворила такава тема, но не получих отговора, който ми се щеше. Надявам се, че някой от вас, които сега се занимавате с ходенки по агенции за резервации и самолетни билети, може да има или да получи такава инфо.
Та въпросът е следният: гърците имат ли представителство тук в Квебек, или пък агенции, които да предлагат техните билети? нали не може да имат полети само в едната посока!?
Та въпросът е следният: гърците имат ли представителство тук в Квебек, или пък агенции, които да предлагат техните билети? нали не може да имат полети само в едната посока!?
Обичам да преча
И аз да се включа за багажа - от агенцията, където направихме резервациите, ни казаха, че щом е с преспиване полета, е желателно да си вземем багажа в Атина от съображения за сигурност - изискване на авиокомпаниите. Но явно гърците както винаги не са особено стриктни. Но това не би трябвало да е проблем, тъй като някой по-рано беше писал във форума, че на летището в Атина ви чака специално микробусче, което ви води до хотела и можете да си натоварите чантите с вас, а на сутринта да ги върнете обратно на летището пак с това микробусче. То вярно че става голяма врътка, но за фукарии, които не искат да плащат за гардероб, върши работа.
За anito отиди на www.olympic-airways.gr видях че са показани офиси в Монреал и Торонто, но не се рових за точен адрес. Виж ако ти намериш нещо. Успех!
За anito отиди на www.olympic-airways.gr видях че са показани офиси в Монреал и Торонто, но не се рових за точен адрес. Виж ако ти намериш нещо. Успех!
Аз само едно не разбирам: като освобождавате резервация не се ли заема от следващия от waiting list, как предлагате 2 свободни места, 1 свободно място...нали ви анулират резервацията, за да я запишат на името на друг, следователно би трябвало системата автоматично да вкарва тези, които са в лист на чакащите.
България е страна на неограничените възможности. балкан затова продава повече билети и ако не отидеш на време на летището може и да имаш билет но не и място в самолета защото вече е пълен. та това става от такива агенции където всеки си преви каквото иска с резервациите и местата. листата на чакащите е за тези които няма твръзки и познати в травел агенции, които пък печелят от всеки клиенти тъй като конкуренията е жестока всички правят всякякви услуги само и само да си купиш билет при тях. в софия на почти всеки ъгъл има травел агенция, как мислите че правят бизнес. не е с най-честни средства, като всяко нещо в нашата мила родина.....