Лъзгате ли се ???

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Marginal39

Лъзгате ли се ???

Мнение от Marginal39 »

Драсти.

Та аз не съм излизал днес, ма жена ми нали трябва да ме рани и преди малко се прибра от работа и каза че в двора за да се придвижи до фходната врата и отнело 15 мин. ...
Също така, добре че колежките и я предупредили да не се прибира по нормалния път за ф къщи щото по нанадолнището нямало спиране от леда и се праскали на кръстофището с другите коли.
Един приятел ми звънна и ми каза че паднал и се скапал нещо ...
Аре, казвайте кви са ваще преживявания с поредната поледица ???
"Боже, пази Табарнашко" ...
:beer: :beer: :beer:
Аватар
troll

Мнение от troll »

Никой не е излизал от къщи! Нии държим на глад, а за пиене си имаме!
Аз фърлях песък и сол от врата!
И аз се подлъзнах!На бирата дет се изля, кат я бутнах докат точех лиги по европейски пинсионерки. :lol:
Емигрант! Терминатор! Губернатор !
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Бе не знам, тфа с песъка и фракцията не ме кефи, после ги флачиш с обуфките ф къщи и скапфаш паркета (ако имаш такъф, ако не, ги гньетеш по килимите и мокетите) ...
Аватар
troll

Мнение от troll »

Ма нии си изуваме опинците и цървулите на входната вратата и вътре одим по партенки! :lol:
А туй дет фърляме е кат мине жена ти пред нас да спести време и да не се лъзне по наклонената плоскост. :lol:
А иначе кво по убаво от паднала жена! :lol:
Емигрант! Терминатор! Губернатор !
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

troll написа:А иначе кво по убаво от паднала жена! :lol:
Особено ако е с навирени карачки :-)
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

Тук се лъзгахме преди само на бананова кора :lol: Сега и по гъС се лъСкаме.Утре ще ни трябват плавници да моем да се извадиме от стопения сняК :lol: Мам си джейс,наборе :shock: :lol: Мисля да прекръстя комшията Стефан,че да почерпи,щот днес СтефаноФците черпят :wink: Въпросът е как да се лъснем у дворо му :lol:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Sunny boy написа:Тук се лъзгахме преди само на бананова кора :lol: Сега и по гъС се лъСкаме.Утре ще ни трябват плавници да моем да се извадиме от стопения сняК :lol: Мам си джейс,наборе :shock: :lol: Мисля да прекръстя комшията Стефан,че да почерпи,щот днес СтефаноФците черпят :wink: Въпросът е как да се лъснем у дворо му :lol:
Па качи се на покрифа си и се лъзни от там ф тях :-)
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

Marginal39 написа:
Sunny boy написа:Тук се лъзгахме преди само на бананова кора :lol: Сега и по гъС се лъСкаме.Утре ще ни трябват плавници да моем да се извадиме от стопения сняК :lol: Мам си джейс,наборе :shock: :lol: Мисля да прекръстя комшията Стефан,че да почерпи,щот днес СтефаноФците черпят :wink: Въпросът е как да се лъснем у дворо му :lol:
Па качи се на покрифа си и се лъзни от там ф тях :-)
Добра идея наборе :wink: :beer:
KVS

Мнение от KVS »

Бе не знам дали се лъзга, ама доста рекламни табла из центъра паднаха, отделно на Рене Левек имаше и една автобусна спирка на земята.
Избийте балъците и тарикатите сами ще измрат!
kurta007 написа: Жени ,ти щом мислиш/макар да стана ясно че не ти се отдава много/ ...
mwanza написа: ако си на социал и деливъри си там форевър.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

KVS написа:Бе не знам дали се лъзга, ама доста рекламни табла из центъра паднаха, отделно на Рене Левек имаше и една автобусна спирка на земята.
Мани, не знам как не ми отве гаража ...
Аватар
Yahoo!

Мнение от Yahoo! »

Marginal39 написа:Бе не знам, тфа с песъка и фракцията не ме кефи, после ги флачиш с обуфките ф къщи и скапфаш паркета (ако имаш такъф, ако не, ги гньетеш по килимите и мокетите) ...
Ех ... предполагам колата ти стои на открито (не под навес или гараж)
"I want to know God's thoughts; the rest are details."
Публикувай отговор