моля за съвет-дете от първи брак

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
dino.bg

Мнение от dino.bg »

Първо на IFF това за сега ще остане завинаги докато не променят закона и да може да се поиска днк тест и на по късен етап.Бащинството е трудно за преразглеждане, защото се уронва авторитета на детето.Това има в предвид закона и аз го удобрявам.Това че аз съм имал лош късмет си е за моя смедка.И за Kurta007-Ще се надявам да стане някакво чудо и да се разбере истината .Ако някой познава хора който правят такива чудеса моля да ми пишат .Аз лека полека се предавам напално ,ако и заплатя сумата това ще означава че съм се предал напалноБлагодаря предварително.
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

Наи добре се обърни към български адвокат вещ в тая материя.Тук няма смисъл да гадаем.Но със сигурност има някъв начин :wink:
или може да попитащ и тук,доста адвокати се навъртат и не веднъж съм получавал компетентен отговор на подобни тематики
http://www.odit.info/?s=3
snoopy

Мнение от snoopy »

С дино.бг не се познавам лично, но се получи така че требваше да говоря с него наскоро по Skype за да му дам съвет за документите до Виенна.Както той така и аз живеем и работим в Grece и ставаше въпрос за съвет от моя страна, как и кое да приготви като документи че е легално работещ извън БГ защото тогава процедурата е малко по-сложна.Аз минах интервюто успешно въпреки мнoгoто обеснения и неясноsти относно документите ми от Grece.
Сега прочетох че дино.бг има нужда и от други съвети относно процедурата за имиграция, които за съжеление аз немога да му дам, просто не съм наясно с материята на нещата при подобен проблем.
Знам обаче колко е трудно, когато човек е извън БГ да намери необходимия адвокат, които ще може да помогне на дино.бг.
Искам да помоля, най-учтиво вситски вас които четете темата и сте в БГ да направите каквото можете за да помогнете на дино.бг!!!
Още веднuj повтарям че човека не го познавам лично, но смятам че си заслужава да му се помогне, след вситско това което е преживял до момента и в положението което се намира.
Дино, надявам се написаното от мене тук да накара некои хора в БГ да ти помогнат!
Късмет и кураж!
Публикувай отговор