я по добре кажи как вървят продажбите на списанийцето ви ,вадите ли кинта от таята цяла далавера или чакате на гавърмена да ви нахрани

batka остава и ти да ме мислишCFS 801 написа:работиш с реалности дръшки.![]()
я по добре кажи как вървят продажбите на списанийцето ви ,вадите ли кинта от таята цяла далавера или чакате на гавърмена да ви нахрани
ти батката не го мисли, те с хълца спят повечко и не остава време за реалноститеLinko написа:С други думи системата го е подлъгала с щедри обещания за печалби и безгрижен живот, след което го е прекарала да тегли кредити за ламарини и бараки като му е създала илюзията, че са негови и т.н. Стиснала го е яко за топките като с менгеме и сега батката има силици само да пищи и брои дните до обещаното освобождение т.е. завръщане в родината, ама не знае горкия че е заробен до живот. И пак брои дните, горкият, и брои...и брои....все отначало и все са си толкова.CFS 801 написа:аз нямам нищо което да ме прави по различен за да имам излишни,просто съм се вградил в системата успешно,демек съм Реализиран![]()
![]()
линко, линко - ето, че се научи, че:CFS 801 написа:линко чу ли.не ме мисли .аз съм достатъчно прос и докато умните се наумуват и мъдрите се намъдруват аз си опекох баницата.
какъв майтап бе вуйче, теб те послушват - 2 тома материали има за тебMarginal39 написа:Мани, майтап да стаа
![]()
![]()
виж сега... само аз мога да напиша 2 тома за теб (дето те знам социално само), а другите сигурно още 100 + куките станаха няколко сървъра с биографии - ни съ коНплексирай, просто нямат толкова място на сървъра, даже и за първите ти години в странство ...Marginal39 написа:Дали ма подслушфат не знам, ма че са ме подслушфали знам 100%
А иначе квито и материали да има, нема тема която да се е обърнала ф моя биография и аз си флизам ф комплекси![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Адаш, не ти ли напомня нещо за Лилио Декларацията. Пак настава време за декларации и той се появи на трибуната. Този път със списаниеCFS 801 написа:работиш с реалности дръшки.![]()
Няма свършване, даже се обаждате по форумите чат патIvan1007 написа:Адаш, не ти ли напомня нещо за Лилио Декларацията. Пак настава време за декларации и той се появи на трибуната. Този път със списаниеCFS 801 написа:работиш с реалности дръшки.![]()
я по добре кажи как вървят продажбите на списанийцето ви ,вадите ли кинта от таята цяла далавера или чакате на гавърмена да ви нахрани![]()
Ма лапнишараните нема да се свършат
![]()