Има ли някой , който е завършил/или учи зъботехника в Кебек

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Buboleta

Има ли някой , който е завършил/или учи зъботехника в Кебек

Мнение от Buboleta »

тарся малко по подробна информация за обучението тук, и разбира се личен опит
pumpy

Мнение от pumpy »

относително личен опит:
1. на първата ми работа имаше един колумбийски зъботехник, който изкарваше повече като дентал асистант и не искаше и да чува за зъботехника
2. колега, българин, работи известно време като зъботехник, бил е такъв в БГ преди да стане зъболекар, и се отказа, защото с каране на пици изкарваше повече пари
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Пумпи, ти разби сичко детско ф мене с тва изказване ...
:beer: :beer: :beer:
pumpy

Мнение от pumpy »

Marginal39 написа:Пумпи, ти разби сичко детско ф мене с тва изказване ...
не разбирам какво искаш да кажеш ?
още един пример:
репаратура на плакова протеза с добавяне на 2 зъба във фронта струва 37 долара. За тези пари ходиш да си вземеш протезата от кабинета, на повикване, после я носиш, пак там, работиш по самата протеза. Колкото и малко време да ти отнеме всичко това ти трябват поне 2,5 часа - равносметка, без да смятам разходите, 14.80 на час
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Пумпи, до колкото знам е яка далавера да си зъбо-техник, поне така ми каза мойта зъболекарка а и една българка дойде от България с як стаж като зъбо-техник и тука почна веднага и е много доволна от заплатата която ше се увеличава.
pumpy

Мнение от pumpy »

Marginal39 написа:Пумпи, до колкото знам е яка далавера да си зъбо-техник, поне така ми каза мойта зъболекарка а и една българка дойде от България с як стаж като зъбо-техник и тука почна веднага и е много доволна от заплатата която ше се увеличава.
значи знаем различни неща.....
Публикувай отговор