Напоследък като говоря с близки имам проблем с чуваемостта със стационарните телефони на мои близки ...смених компаничта тук ...използвах карти ама ми остава съмнението че телефоните в БГ се подслушват.Дано греша ..някой имал лие подобен проблем и съмнение
"В живота не винаги можем да имаме това, което искаме,но нищо не се знае"
Sote написа:Напоследък като говоря с близки имам проблем с чуваемостта със стационарните телефони на мои близки ...смених компаничта тук ...използвах карти ама ми остава съмнението че телефоните в БГ се подслушват.Дано греша ..някой имал лие подобен проблем и съмнение
На мене ми отнема дни да се свържа с БГ фон Това от два месеца насам
Според мене чуваемостта, качеството на връзката и подслушването едва ли имат връзка. Ама вие не си говорете нищо криминално. Не че не сте съмнителни и двамата - КГБ още ви търси...
При мен няма проблем и промяна, чува се, все едно са у нас хората.
7George написа:Според мене чуваемостта, качеството на връзката и подслушването едва ли имат връзка. Ама вие не си говорете нищо криминално. Не че не сте съмнителни и двамата - КГБ още ви търси...
При мен няма проблем и промяна, чува се, все едно са у нас хората.
Кагебето търси тия дето отнесоха кинтите след 10 ноември Не да ги наказва,а за преразпределение За тия отпреди 10ти има амнистия Ако не ти заглушават фона,имаш ли наблюдения как стоят нещата с радиоточката
Аз съм забелязал, че проблеми имам само когато се обаждам на хора построили къщи в безразборно разрастващите се нови квартали на Варна, щото телекомуникационната инфраструктура там е просто... немам думи.
я, главният почитател на "куките" извън орбита
Ко става бя, Маргинал
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Ако ти подслушват телефона със сигурност ще чуваш перфекнто и ще се свързваш от първия път ако не знаеш по закон всички телекомуникационни компании са задължени да поддържат таканаречения "полицейски компютър" т.е. съответната апаратура за осигуряване на валидни за пред определени институции данни т.е СРС-та. А включат ли ги на твоя телефон връзката ше е перфекта повярвай ми така че не параноясвай излишно