Случката в Студенстки град

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
ninka83

Случката в Студенстки град

Мнение от ninka83 »

На живот и смърт в Студентския град -Там отдавна не се учи, а вече и се убива ..- на Карбовски статия..

много абсурдни неща се случват в родината. както и това в Ст. град миналата седмица.потресена съм от безхаберието.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

В родината се случват СУПЕР абсурдни неща ...
:beer: :beer: :beer:
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Добре е, че са излезли навън да търсят сметка на някого. Щото от стоене в къщи и напразни надежди нищо не става...

Примерно да се забрани пускането под гаранция за определени престъпления. Не знам дали има свястни хора там да го направят обаче... :?
Embrace your climate change!
ninka83

Мнение от ninka83 »

вие знаете ли за какво става въпрос? четохте ли кво се е случило?
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Ами то станало още на 5-ти, студентите защо си изпартиха партитата на 8-ми и чак тогава се разпротестираха :roll: ...
Друг е въпроса защо има 80 заведения в студентски град, егати тъпотията, аз като бях студентка беше беднотия и селяния, сега се е добавил и лисващия престъпен мутренски компонент :roll: ...
Циганите - на Сатурн !
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

anxeli написа:Ами то станало още на 5-ти, студентите защо си изпартиха партитата на 8-ми и чак тогава се разпротестираха :roll: ...
Друг е въпроса защо има 80 заведения в студентски град, егати тъпотията, аз като бях студентка беше беднотия и селяния, сега се е добавил и лисващия престъпен мутренски компонент :roll: ...

Kьдето има малки гадженца,там са и мутрите, обичат агнешкото !!:) :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

myhata II написа:Kьдето има малки гадженца,там са и мутрите, обичат агнешкото !!:) :lol:
Кой не обича агнешкото освен геронтофилите?
Може би Мао?
Работата е там че мутрите са от малкото групи хора които могат да си го позволят ...
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

Marginal39 написа:
myhata II написа:Kьдето има малки гадженца,там са и мутрите, обичат агнешкото !!:) :lol:
Кой не обича агнешкото освен геронтофилите?
Може би Мао?
Работата е там че мутрите са от малкото групи хора които могат да си го позволят ...
Любимата манджа на Мао е със свинско. Това го знам от внучката на личния му лекар, която е 100% агнешко :)
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Е точно за тва ставаше приказка Marto ;-)
Публикувай отговор