Случката в Студенстки град
Случката в Студенстки град
На живот и смърт в Студентския град -Там отдавна не се учи, а вече и се убива ..- на Карбовски статия..
много абсурдни неща се случват в родината. както и това в Ст. град миналата седмица.потресена съм от безхаберието.
много абсурдни неща се случват в родината. както и това в Ст. град миналата седмица.потресена съм от безхаберието.
Ами то станало още на 5-ти, студентите защо си изпартиха партитата на 8-ми и чак тогава се разпротестираха
...
Друг е въпроса защо има 80 заведения в студентски град, егати тъпотията, аз като бях студентка беше беднотия и селяния, сега се е добавил и лисващия престъпен мутренски компонент
...

Друг е въпроса защо има 80 заведения в студентски град, егати тъпотията, аз като бях студентка беше беднотия и селяния, сега се е добавил и лисващия престъпен мутренски компонент

Циганите - на Сатурн !
anxeli написа:Ами то станало още на 5-ти, студентите защо си изпартиха партитата на 8-ми и чак тогава се разпротестираха...
Друг е въпроса защо има 80 заведения в студентски град, егати тъпотията, аз като бях студентка беше беднотия и селяния, сега се е добавил и лисващия престъпен мутренски компонент...
Kьдето има малки гадженца,там са и мутрите, обичат агнешкото !!:)

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Любимата манджа на Мао е със свинско. Това го знам от внучката на личния му лекар, която е 100% агнешкоMarginal39 написа:Кой не обича агнешкото освен геронтофилите?myhata II написа:Kьдето има малки гадженца,там са и мутрите, обичат агнешкото !!:)
Може би Мао?
Работата е там че мутрите са от малкото групи хора които могат да си го позволят ...
![]()
![]()