До къде ще ви доведе развода!
- Optimist Creed
-
- Обратна връзка:
... като по американски: всичко за жената без оглед на приноса за материалното, нито търсене на вина у нея за каквото и да било. И така, благодарение на феминистката намеса в законодателството и произтичащите от това норми за "справедливост", в крайна сметка жената получава куршум, а мъжа доживотна.KVS написа:Даниеле, развода в България си е типично по женски манталитет. Жената си грабва всичко (апартамента, фирмата, колата, парите в банката) и иска отделно издръжка от мъжа си, без да и пука, че той няма какво да яде.Развода по канадски, дай Боже да не го разбирам!
Кое си требе, оно си сака!
ето на тази :Optimist Creed написа:Тука трябваше да имам поне единия от поустингите си. Бих се радвал ако изтривача каже на коя точка от правилника се уповава.
13. Потребителите не трябва да се държат като "модератори в сянка". Ако някой потребител забележи нещо нередно, което го касае лично или не, може да изпрати Л.С. до назначените за съответния форум Модератори или на някой Администратор. Обсъждането на действията на Модератори и Администратори във форумите е недопустимо и такива теми или мнения ще бъдат изтривани.
"I want to know God's thoughts; the rest are details."
- Optimist Creed
Щом във форума не може , то къде? На ЛС ? Ами аз даже не знай кой три ! Да не говорим за изгубеното време да намеря в коя тема ми беше поустинга. Пене като изтрива да ми оставя поустинга с надпис "Изтрито".Yahoo! написа:ето на тази :Optimist Creed написа:Тука трябваше да имам поне единия от поустингите си. Бих се радвал ако изтривача каже на коя точка от правилника се уповава.
13. Потребителите не трябва да се държат като "модератори в сянка". Ако някой потребител забележи нещо нередно, което го касае лично или не, може да изпрати Л.С. до назначените за съответния форум Модератори или на някой Администратор. Обсъждането на действията на Модератори и Администратори във форумите е недопустимо и такива теми или мнения ще бъдат изтривани.
А за въпросния ми поустинг - нещо от рода " Бате не се заяждай , не виждаш ли ,че е сладка котка. Ммммм " ,не вярвам да е имало оплакване. Човек полага труд и идеи за някакъв забавен поустинг и накрая всичко изчезва за миг.