Молба за съвет

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
krastew

Молба за съвет

Мнение от krastew »

Здравейте всички кандидати . Имам приятелско сем. в английската част на Канада , които са от 13 години там и друго което е в Торонто - 17 години .
От кои да поискам декларация гаранция , че ще ми подадът ръка , тъй като ние кандидатстваме за Монтреал .
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Здрасти.

Аз не съм кандидат и се извинявам ако се натрапвам, ма Торонто е в английската част на Канада също.
Мисля че тия които са с по-голям доход са по-благонадежни като гаранти.

Чао и успехи.
:beer: :beer: :beer:
purvolak

Мнение от purvolak »

Мен ако питаш изобщо не трябва да представяш такива декларации, особено като кандидатстваш за Квебек, дори на интервюто не трябва да споменаваш, че имаш приятели в други провинции, тъй-като за тях ти ще си човек който ще се установи при приятелите си, а не в Монреал.До колкото си спомням тези декларации имаха значение преди при изчисляване на точките, но към момента важат / за точките / само декларации от роднини. Според мен изобщо не казвай за приятелите си извън Квебек- много са чувствителни на тази тема :D
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Май има логика в тва което казва първокласника ...
no_name

Мнение от no_name »

Не само логика ами и сто процента истина

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=33876
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Да, ма тия от английско говорящата част само знаят кое е законно и кое не, не зимат в предвид че то няма почти никва стойност пред тва което ги кефи или не някои определени личности и особено много в Кебек ...
Публикувай отговор