Ако имате нужда от транспорт от летището в Монреал !!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор

Осигурили ли сте си транспорт от летището в Монреал ???

Не, но ше си цакам такси.
0
Няма гласували
Въобще не съм мислил / мислила по тоя въпрос, ма не е толкова важно.
1
6%
Ше ме чакат на летището приятели / познати.
5
29%
Бе на нас яйце на гъза ни се пече, ти ни занимаваш с второстепенни проблеми (ако въобще могат да се нарекат такива).
2
12%
Кефи ме твойто предложение :-)
9
53%

Общо гласове: 17
Marginal39

Ако имате нужда от транспорт от летището в Монреал !!!

Мнение от Marginal39 »

Драсти.

Та като пускам тая тема нарушавам няколко правила, първото и най важното от които е че никога не се предлага, а се чака да ти поискат, ма след като шансовете някой да ми поиска тая услуга се равняват на около 0.001 предлагам сам.
Та ако някой е скъсан и ше му натежи да си цака такси от летището до еди каде си, моля да се обади и ше го / ги фърля с мойта каруца.
Пари разбира се не искам, тъй както и квато & да била друга облага (приятелство, компания и т.н.), никви задължения или обвързвания, типично по северно-американски :-)
Предложението разбира се важи само за новодошли имигранти.

Айде сполай ви & добре дошли ф Табарнашко :-)
:beer: :beer: :beer:
efirna

Мнение от efirna »

Изключително се радвам, че все още се срещат хора като вас! :D
Няма какво да се лъжем, рядко е в нашето забързано ежедневие!
Специални благодарности за инициативността и позитивизма Ви! Аз, като един бъдещ новопристигнал :lol: Ви благодаря за помоща, която искате да окажете на всеки и то безвъзмездно! Живот и здраве, може и да се възползваме, когато пристигнем... има, няма след пет - шест месеца. :beer:
Всичко добро Ви желая!
19.12.2008 - Документи Букурещ
23.01.2009 - Баркодове
30.01.2009 - Получени медицински
06.02.2009 - Направени медицински
20.02.2009 - ОК на медицинските
30.04.2009 - Покана за визи
26.05.2009 - Визи!
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Моля, много ми е приятно да науча че съм направил добро впечатление :-)
Аз самия съм имал периоди в които съм бил скъсан и знам какво значи да се дадат 25$ (не знам дали е толкова, ма май е) за такси, било то и един път.
Да сте живи и здрави и ДОБРЕ ДОЩЛИ :-)
efirna

Мнение от efirna »

Така е... важно е винаги да оставаме ЧОВЕЦИ и да си помагаме с каквото можем :D Приветствам хората с такава настройка и мислене... Те са от моята кръвна група, затова не можах да не ви изкажа благодарност :D :beer:
Желая ви щастие!!!
23.01.2009 - Баркодове
26.05.2009 - Визи!
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

Браво Marginal39 :) :wink:

щях да те питам друго...що винаги пишеш Драсти вместо Здрасти
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

kurta007 написа:Браво Marginal39 :) :wink:

щях да те питам друго...що винаги пишеш Драсти вместо Здрасти
Ми kurta007, кефят ме жаргоните (някои си мислят че не зная кое как се произнася и пише, ма са в голяма грешка, знам 5 езика и то не само говоримо :-) )
Та, то ми го пише и в зодията (не знам коя от сички беше) че съм бил оригинален, не че ми е много зор, ма ме кефи ...
Ето ти например пишеш като мене що, а не защо, типично е да се съкращяват гласни сред народа (а аз съм "ЧОВЕК ОТ НАРОДА" :-) ).
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

efirna, благодаря за хубавите думи, те са едно от най-важните неща които съществуват, за съжаление историята е направила така че българина да тачи най-много от сичко парите, а те са едно няма нищо, оная сила от горе определя кой ше има пари и колко.
Само тоя / тая който не е бил в безизходица не знае колко слаби са те в определени моменти (болест, любовни мъки, семейни трагедии и т.н.).
Ма за да не обръщаме темата на философска. искам просто да кажа пак, всичко най хубаво и най вече много здраве и разбирателство :-)
efirna

Мнение от efirna »

:thumbsup: :beer:
23.01.2009 - Баркодове
26.05.2009 - Визи!
Al_Wonder
Обратна връзка:

Мнение от Al_Wonder »

Здравей Marginal39,
и аз те приветствам за това, което правиш. В днешния забързан, ангажиран и донякъде злобен свят е направо чудо да чуеш(прочетеш) такива думи. Много е важно да не забравяме, че сме хора и от къде сме тръгнали, защото колелото се върти днес си горе утре долу. Всеки понякога се нуждае от помощ и да подадеш ръка е безценно за човека.
Благодаря ти за този пост, с който правиш жест към нас новопристигащите, особено за тези, които не познават никой там.

Поздрави и много щастие ти желая от все сърце
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Здрасти Al_Wonder.

Благодаря за благодарността (или не знам как иначе да го кажа).
Та тва което казваш по принцип е така, но в моя случай не е точно така.
За щастие (или нещастие), поне за сега, ей Богу, разполагам с толкова време че дори ми доскучава понякога, поради същите стечения на обстоятелства (аз както абсолютно всичко и всички си имам своя съдба) разполагам и със средства (пари) за да не ми пречи или тежи да свърша това за което пуснах тема.
Та за сега е така, какво ше стане един ден в бъдеще, не се знае, може би аз самия ше имам нужда от такава помощ, ма за сега е това положението ...

Айде чао и живи и здрави :-)
Публикувай отговор