Кандидат емигранти от Великотърновския регион

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Здравейте, побратими! Виждам, че и тази седмица липсва инициатива за сбирка и се надявам да се дължи на наближаващата сесия на интервютата. Ние с жена ми сме на същото положение както миналата и по-миналата седница, но за следващата седмица, ако "котка не ни мине път" мислим да ви предложим едно рандеву в Мама Мия до КАТ. Струва ми се, че там ни хареса на всички и като, че ли остана нещо недовършено и ще се наложи пак да се съберем и да видим какво ще направим пак?! Този път ще се организираме предварително и ще резервираме по-точен брой места и да се опитаме да отбележим наближаващия празник. :wink:
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
denzel

Мнение от denzel »

Здравей побратиме,инициатива никак не липсва! :wink: Просто активността тук леко е спаднала.....Освен и-вюто на milen 73 други засега няма!Така че....на тях им желаем искрено успех,успех и на Влади в чакането на отрочето!Ние бачкаме здраво,ще кажеш че ни е за последно в БГ.Тъкмо си влизам от работа.:lol: :lol: :lol:
А за активността-чуваме се постоянно с почти всички от сбирката BGcanada-ВТ регион!
Вие малко сте затворени като отшелници сега на тоя Пишман :roll: :roll: :roll: ,но това се надявам да не попречи другата седмица да се видим.......
Поздрави от нас! :wink: :wink: :wink:

А milen 73,след понеделник ще имат повод за почерпка..... :haplio: :haplio: :haplio:
Dum spiro spero!
milen73

Мнение от milen73 »

Гриша, душичко, дано си прав, от твоите усти златни- в божиите ушички :lol: :wink: Народе не остана, стискайте палци. Ще се чуем пак като се приберем от Софето.
DCS- 02.07.2008
Accuse - 11.07.2008
Покана за интервю - 10.10.2008
Интервю -2.12.2008, 11.00 h- успешно!
DCS Bucarest- 12.12.2008
Баркодове- 19.01.2009
Медицински -26.01.2009
Направени медицински-16.03.2009
Покана за визи- 13.08.2009
Визи- 03.09.2009
denzel

Мнение от denzel »

Браво на milen 73!Пребориха мосюто........
Като ви казва бате ви denzel,ще го слушате! :wink: :wink: :wink:
Радваме се много за вас!Ей,вече тая седмица ще се почертпим! :beer: :beer: :beer:
Dum spiro spero!
saimans

Мнение от saimans »

Браво и от нас на приятелите от Свищов и бон шанс за напред! А за тази събота ще има среща в ресторант " Камъка"в Горна Оряховица, с denzel сме се наканили да ядем паниран октопод :D .То е малко раничко за обявяване на срещата , но все пак , който желае да заповяда! Часа ще уточним допълнително. :beer: Наздраве на празнуващите, те си го заслужиха!!!!!
milen73

Мнение от milen73 »

На всички вас- сърдечни благодарности за подкрепата! Ако успеем да разкараме децата някак си, ще се радваме да се видим в събота, но не обещаваме. Ще се чуем допълнително. Поздрави на всички ви за сега.
DCS- 02.07.2008
Accuse - 11.07.2008
DCS Bucarest- 12.12.2008
Баркодове- 19.01.2009
Медицински -26.01.2009
Визи- 03.09.2009
Аватар
Ascao

Мнение от Ascao »

Браво на milen 73!Пребориха мосюто........
Милене, като наближи да идвате пиши едно съобщение, ако трябва ще помагаме за квартира или там каквото трябва, ако не поне ще пием по една ракия, че то свищовлиите в Монреал се броим на пръстите на едната ръка (ако сложим и тези от с.Царевец ставаме малко повече :) )
Ние кацнахме в Мтл 6 месеца след като като минахме интервюто дано и вие да извадите късмет....
milen73

Мнение от milen73 »

Благодарско! Непременно ще се обадим, че спор няма- колкото повече- толкова повече... :beer: :lol:
DCS- 02.07.2008
Accuse - 11.07.2008
DCS Bucarest- 12.12.2008
Баркодове- 19.01.2009
Медицински -26.01.2009
Визи- 03.09.2009
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

denzel, saimans и всички останали от групата, побратими този път жена ми почива само в неделя, но до колкото разбирам май държите срещата да е в събота? Ако все пак решите да се организираме за неделя, пък било и то на "Камъка" ще атакувам барикадите на Пишмана и ще се опитам да се добера жив или мъртав до хубавата и приятна компания, че то доста време се навъртя от както не сме се включвали! Хубаво е, ако може и часът да е съобразен със зимната обстановка, т.е. поне в едната посока да е по светлото, че аз не съм идвал там и ще ми е за първи път, та да успея да ви открия. :wink: :beer:
denzel

Мнение от denzel »

Ами то в неделя Камъка не работи!....Не знам-saimans имат думата тук!Аз ги слушам тях.....каквото кажат! :D :D :D :D
Нищо ,че не е по светло,ти само кажи че ще идваш,ще ти обясним и няма да се изгубиш..... :wink: :wink: :wink:
Поздрави!
Dum spiro spero!
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Благодаря за разбирането, но в събота не мога да се включа заради половинката, която е на работа. :cry:
Vladislav

Мнение от Vladislav »

Хей банда, аз за пореден път ще пропусна срещата, но нямам друг избор. В очакване на щъркела съм. Иначе като кацне се стягайте. Avez-vous? :)
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Надявах се, че инициативния комитет ще излезе с решение за поредната среща, но явно и тази седмица ще бъде ялова?! Може би вина има големия празник Никулден? И за да не е така, ако нямате предложения ви предлагам една Мама Мия в неделя до КАТ, по което време ви е най-удобно, че и Vladislav би могъл да се включи и да се надяваме през тези 3-2 часа щъркела да не го изненада, пък и да го, ще може светкавично да реагира. :wink:
saimans

Мнение от saimans »

Напротив, среща ще има днес в Горна Оряховица в ресторант "Камъка" в 18 часа. За сега потвърдиха участието си в срещата Милен и Дензел, разбира се и ние.Чуствайте се поканени останалите! :)
denzel

Мнение от denzel »

Да,наистина в "Камъка" ще сме!.....Даже и маса ангаже :wink: :wink: :wink: !
Влади ако видим щъркела,ще го пренасочим към ВТ! :D :D :D
Ще ни липсваш......
Апропо,Жоро и той потвърди участие.....
Ивалин,масата е достатъчно голяма ,ще има място за всички! :beer: :beer: :beer:
Dum spiro spero!
Публикувай отговор