ОК!
Аз мога да спя спокойно и не се каня да убеждавам никого!
Знам!Знам!Частни клиники няма, а като седиш и чакаш в спешното до теб седи и чака, я премиер, я някой който има служители в пъти повече от болницата в която чака.
troll написа:Ахааа!
Тука толкоз недоволства от Канада, щото хората не знаят де да идат да си платят.
Нищо! С времето,някои ще разберат.
Ми ти щом си толкова отворен що не ни кажеш каде да си цакаме?
Виждаш ли!
Ти си мислиш, че става тъй. Идва чалмата от Бомбай, където е била доктор и някой и казва как става и тя става доктор тук.
Отиваш в казармата и намираш старо куче, което като ти обясни и ти ставаш старо куче веднага.
troll написа:Винаги ме е веселяло безкрайно много твърдението на таксиметров шофьор, че той като иде в болницата трябва да получи доктор веднага щото мисли, че трябва да е така!
Истината е, че доктора може да получи веднага таксиметров шофьор, но само ако си плати!
Другото са предизборни трамваи!
Другото е комунизъм!
Не може да плащаш 2000 долара данъци и да смяташ, че с тях ще имаш доктор като ти скимне.
Ми там е работата че плащам не 2000 а 30 000 данъци, и това нема нищо общо с това което получавам и това е точно комунизъм. От всекиму според способностите всекуму според потребностите. Комунизъм, ама само в първата част. Втората не е осъщественна и няма да бъде осъщественна.
И причината за това не е дрънкащите глупости по форумите за това, че въпреки че не достигат лекари в Canada лекаря, който ме е лекувал в България не може да ме лекува в Canada. Ка щяло да може. Нали требва да плащам колкото ма одерат и да получавам квото ми дадат.
Верно е, че никoй не ма е канил, ама вече не може и да ме изгонят.
Ма може да се ходи на лекар по 4астните кабинети. Поне в Монреал. Прегледа не се заплаçа, заплаçат се изследванията. Ядрено магнитен резонан ти дават 4ас за следваçия ден, но е 600 долара.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.