pissed off
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
pissed off
znachi vchera si otvariam poshtata i shto da vidia
chestitka ot zastrahovatelnite mi agenti
pak mi uvelichavat zastrahovkata
veche mi pisna
mai shte ia spiram i shte karam bez neia
niakoi spirali li sa go bez naskoro
bez globa li minahte ili ako vi dadoha - kolko beshe?
veche mi pisna
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Re: pissed off
Кольо, на мен пък ми пратиха известие, че ми я намаляват. Имаше и някакво писмо с обяснение защоа така става, ама аз много не му обърнаш внимание - гледах само числата. Явно не са проверили за speeding tickets...KolioBalkanski написа:znachi vchera si otvariam poshtata i shto da vidia
veche mi pisna
За справка - TD Home and Auto
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
az sashto sam s TDspeedy написа:Кольо, на мен пък ми пратиха известие, че ми я намаляват. Имаше и някакво писмо с обяснение защоа така става, ама аз много не му обърнаш внимание - гледах само числата. Явно не са проверили за speeding tickets...KolioBalkanski написа:znachi vchera si otvariam poshtata i shto da vidia
veche mi pisna
За справка - TD Home and Auto
god damn
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
na men imashe pismo che insurance costovete se bili dignali prez minalata godina i za 3ta godina veche mi ia digatspeedy написа:Мдааа, наистина "damn". :x
az sam do tuk...
-
- Администратор
- Обратна връзка:
И аз да се оплача макар и малко не по темата за застраховки, а по темата увеличения.
Тия идиоти Videotron (има ли ги извън Квебек?) по случай, че ми изтича 1-годишния договор, ми вдигат цената на услугата (кабелен интернет). Оправдават се с факта, че много силно и страстно желаят да се развиват и да ме обслужват по-добре. Мамка им!
Ще взема да им откажа и телевизията, и интернета, а модема им (който съм си платил и който не може да се ползва, освен с тях) ще го изхвърля през балкона. Ама пусто като няма време да се занимавам да избирам други ...
Тия идиоти Videotron (има ли ги извън Квебек?) по случай, че ми изтича 1-годишния договор, ми вдигат цената на услугата (кабелен интернет). Оправдават се с факта, че много силно и страстно желаят да се развиват и да ме обслужват по-добре. Мамка им!
Ще взема да им откажа и телевизията, и интернета, а модема им (който съм си платил и който не може да се ползва, освен с тях) ще го изхвърля през балкона. Ама пусто като няма време да се занимавам да избирам други ...

SERGIO,
Che Videotron ne ti li iskat da im plashtash za 1 mesec napred?
A tiq ot illico sa super neseriozni, predi iskah da smenq Videotron-a s tqh i im se obadih da go porucham. Obeshaha mi che sled 6 dena shte doide chovek da mi instalira aparaturata ( az si bqh poruchal i saelitche ) ...
Ta sled 1 mesec mi pisna da gi chakam, i poneze veche taka ili inache si bqh promenil mnenieto, im se obadih da im kaza kak sam razocharovan ot tqhnata kompaniq i nikoga nqma da gi preporacham na poznat poneze 1 mesec me ostavqt bez internet i televiziq
Sluzitelq im beshe napravo v shock, dano da sa zapisvali razgovora che posle da si go slushat shefovee im, tehnata...

Che Videotron ne ti li iskat da im plashtash za 1 mesec napred?
A tiq ot illico sa super neseriozni, predi iskah da smenq Videotron-a s tqh i im se obadih da go porucham. Obeshaha mi che sled 6 dena shte doide chovek da mi instalira aparaturata ( az si bqh poruchal i saelitche ) ...
Ta sled 1 mesec mi pisna da gi chakam, i poneze veche taka ili inache si bqh promenil mnenieto, im se obadih da im kaza kak sam razocharovan ot tqhnata kompaniq i nikoga nqma da gi preporacham na poznat poneze 1 mesec me ostavqt bez internet i televiziq

"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
V.Frankl (1962)
Kole - dokolkoto razbrax w Ontario imalo 4asni kompanii za car zastraxowki.
ne stawa li nomera da se prexwarlisch pri nqkoq druga?
w BC e samo 1 -ICBC- ta tam ako ne ti xareswa nqma
kade da idesch-monopol( nesto kato DZI po tatowo wreme
).
tuka w Nemsko nomera warwi- e ne swalqt mnogo kato im kajesch 4e ste idesch
pri drugi ama pone ne wdigat zenata.
kato zena sasto e po-debelo -(srawnqwam s BC )-oba4e pone malko topli fakta 4e move da se ide pri drug.
we4e 3 godini plastam na 1 - i winagi se zakanwam 4e ste ida pri dugi
ako ne namalqt oste sumata-i te namalqwat.dave posledniq pat mi dadoxa i nqkakaw bonus-nesto podobno na abonament za patna pomost.
Otnosno kabelnite operatori -sega kato bqx w Canada porazu4ix towa onowa.
moito mnenie e 4e waobste ne si zaslivawa 4owek da se wrazwa kam kabel (pone sto se otnasq za da gleda TV)
razu4ix podrobno -kak se xakwa BEV i Dish net- taka 4e ako nqkoi iska
moga da napischa 1 leko rakowodstwo po waprosa
))
Gledam 4e we4e(20 godini sled Ewropa) po magazinite w Canada (BC) se
prodawat TV s taka nare4eniq -Component IN (R G B)- s koeto naistina we4e move
da se gleda digital TV izla4wana ot Satelit.
kade da idesch-monopol( nesto kato DZI po tatowo wreme

tuka w Nemsko nomera warwi- e ne swalqt mnogo kato im kajesch 4e ste idesch
pri drugi ama pone ne wdigat zenata.
kato zena sasto e po-debelo -(srawnqwam s BC )-oba4e pone malko topli fakta 4e move da se ide pri drug.
we4e 3 godini plastam na 1 - i winagi se zakanwam 4e ste ida pri dugi
ako ne namalqt oste sumata-i te namalqwat.dave posledniq pat mi dadoxa i nqkakaw bonus-nesto podobno na abonament za patna pomost.
Otnosno kabelnite operatori -sega kato bqx w Canada porazu4ix towa onowa.
moito mnenie e 4e waobste ne si zaslivawa 4owek da se wrazwa kam kabel (pone sto se otnasq za da gleda TV)
razu4ix podrobno -kak se xakwa BEV i Dish net- taka 4e ako nqkoi iska
moga da napischa 1 leko rakowodstwo po waprosa

Gledam 4e we4e(20 godini sled Ewropa) po magazinite w Canada (BC) se
prodawat TV s taka nare4eniq -Component IN (R G B)- s koeto naistina we4e move
da se gleda digital TV izla4wana ot Satelit.
Точно тук правиш фаталната грешка да мислиш логично. Да, ама в застрахователния бизнес в Онтарио логика няма, или по скоро има, но тя се разбира само от застрахователните компании. В момента положението е такова, че ако поискаш да отидеш в друга компания оттам най-вероятно ще ти кажат "Благодаря, че ни попитахте, ама не ви щем при нас".bp_de написа:Kole - dokolkoto razbrax w Ontario imalo 4asni kompanii za car zastraxowki.
kade da idesch-monopol( nesto kato DZI po tatowo wreme).
И застраховките в BC са по-евтини, нищо че там е монопол. Имам колежка, която се мести от Ванкувър в Торонто и се е хванала за главата като сравнява застраховките.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Abe pichove, Kolio, vsichki ontariitsi...mi vie dobre li ste be ta vie plashtate za zastrahovka na troshliatsi kolkoto az plashtam mortgage za kashta bre...ludi li ste.
Ega ti dobre che navremeto ne se premestih v Ontario podtiknat ot "goliamata nujda" da ucha frenski. Tam si trebva edna zaplata samo za zastrahovkite. A mojesh li da si karash kolata bez nikakva zastrahovka...ilis niakoia minimalna zastrahovka da rechem. Az naprimer plashtam za ednata kola 120 na mesets ama e za pochti nova tarataika
Ega ti dobre che navremeto ne se premestih v Ontario podtiknat ot "goliamata nujda" da ucha frenski. Tam si trebva edna zaplata samo za zastrahovkite. A mojesh li da si karash kolata bez nikakva zastrahovka...ilis niakoia minimalna zastrahovka da rechem. Az naprimer plashtam za ednata kola 120 na mesets ama e za pochti nova tarataika

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
az plashtam 86 za kola na 4 godiniMechoPuh написа:Abe pichove, Kolio, vsichki ontariitsi...mi vie dobre li ste be ta vie plashtate za zastrahovka na troshliatsi kolkoto az plashtam mortgage za kashta bre...ludi li ste.
Ega ti dobre che navremeto ne se premestih v Ontario podtiknat ot "goliamata nujda" da ucha frenski. Tam si trebva edna zaplata samo za zastrahovkite. A mojesh li da si karash kolata bez nikakva zastrahovka...ilis niakoia minimalna zastrahovka da rechem. Az naprimer plashtam za ednata kola 120 na mesets ama e za pochti nova tarataika :shock:
ama ne e tam vaprosa, v US plashtah 36
a dai da ne govorime za toronto vs quebec shtoto vie gubite po vsichki postanovki
Zashto ne. temata e super. az vinagi sam isklal da znam kakvo zagubih kato ne doidoh v Toronto...mnogo shte se radvam ako niakoi jivial i na dvete mesta mi "otvori ochite", shtoto na mene Quebec mi haresva (i da si priznaia chestno ne mi se imigrira nanovo)KolioBalkanski написа:a dai da ne govorime za toronto vs quebec shtoto vie gubite po vsichki postanovki

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
v Quebec plashtate poveche taxi, pravite po malko pari, jiveete v grozen grad (Montreal), razpraviate se s mazni quebecois i s arabi, decata vi triabva da uchat frenski, po studeno e ot TOronto...tva se seshtaqm za segaMechoPuh написа:Zashto ne. temata e super. az vinagi sam isklal da znam kakvo zagubih kato ne doidoh v Toronto...mnogo shte se radvam ako niakoi jivial i na dvete mesta mi "otvori ochite", shtoto na mene Quebec mi haresva (i da si priznaia chestno ne mi se imigrira nanovo) :PKolioBalkanski написа:a dai da ne govorime za toronto vs quebec shtoto vie gubite po vsichki postanovki