Абе то е щот съм непросФетен,ама сега като чета тука ще наваксам.Честна пионерскаMarginal39 написа:Е, Слънчо, много слабо братчед ...
![]()
![]()
Чувствате ли се у дома си в Канада ???
-
danielle
тази статия не се отваряMarginal39 написа:Та докато е още топъл разговора каде са по хубави хора, тука или там, ето една стаийка, не знам (а и не ме интересува) дали става въпрос точно за Канада, ма ако не е, то поне е за САЩ ...
![]()
![]()
-
danielle
Типично по американски ми правиш вятърАбе ти си по сдухан от колкото си мислех. Човеците по америките имат и признават нещо дето звучи така "Family VALUES" Това е което прави живота им съдържателен.А колкото до странство,ако предположим ,че сме тръгнали за едно и също нещо аз отдавна съм там/при нещото/ Интересно ти къде си
Относно прослувутите ти "американски семейни ценности"
-Абе ти да не си от сткоро тук или американският комунизъм ти е изпил нацяло мозъка:
"Family VALUES" в америка- голям виц
А за странството си прав!
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
army написа:Типично по американски ми правиш вятърАбе ти си по сдухан от колкото си мислех. Човеците по америките имат и признават нещо дето звучи така "Family VALUES" Това е което прави живота им съдържателен.А колкото до странство,ако предположим ,че сме тръгнали за едно и също нещо аз отдавна съм там/при нещото/ Интересно ти къде си![]()
Относно прослувутите ти "американски семейни ценности"![]()
-Абе ти да не си от сткоро тук или американският комунизъм ти е изпил нацяло мозъка:
"Family VALUES" в америка- голям виц![]()
![]()
А за странството си прав!, само можеш да гадаеш, Що съм тук???
![]()
НапротиФ.Ти си тук щото се чуФстваш у дома си
-
CFS 801
-
Marginal39
Тъщата крепи къщата

Човек е голям, колкото са големи мечтите му
-
bibco
- Обратна връзка:
Нямам какво да правя, та рекох и аз да се намеся.
Смятам, че мозинството от участниците в този постинг забравиха основния въпрос:"Чуствате ли се у дома в Канада?"
Моят отговор е "Да". И не защото считам, че в България простотията, оскотяването, мутризацията и чалгидзацията на обществото взе необратими измерения.
Защото дъщеря ми това лято, завръщайки се от там, на аерогарата ми каза:"Тате, така се радвам, че си идвам у дома!"
Всеки прави своя живот/дом/ сам. Колкото и да ни е трудно на нашите години, ние с жена ми тук, в Канада живеем по-спокойно и човешки, отколкото там, в България преди...
А тя - България не се е променила много - гледам БГ новините - все е същото - измами, далавери, политическа шуробадженащина, неплатено парно, гладни пенсионери, високомерни "политици"-бивши шестаци от ДС...да продължавам ли да изброявам!?
Иначе - и аз обичам Родината - България, но не и държавата и. Доказателството - в двора ми се развява българско знаме!
Но този двор е в Канада
Смятам, че мозинството от участниците в този постинг забравиха основния въпрос:"Чуствате ли се у дома в Канада?"
Моят отговор е "Да". И не защото считам, че в България простотията, оскотяването, мутризацията и чалгидзацията на обществото взе необратими измерения.
Защото дъщеря ми това лято, завръщайки се от там, на аерогарата ми каза:"Тате, така се радвам, че си идвам у дома!"
Всеки прави своя живот/дом/ сам. Колкото и да ни е трудно на нашите години, ние с жена ми тук, в Канада живеем по-спокойно и човешки, отколкото там, в България преди...
А тя - България не се е променила много - гледам БГ новините - все е същото - измами, далавери, политическа шуробадженащина, неплатено парно, гладни пенсионери, високомерни "политици"-бивши шестаци от ДС...да продължавам ли да изброявам!?
Иначе - и аз обичам Родината - България, но не и държавата и. Доказателството - в двора ми се развява българско знаме!
Но този двор е в Канада
-
Marginal39