Не знам с какво конкретно мога да помогна на кандидатстващите да се заселят в Кебек, ма на ум ми идва само да им пожелая успех и по безпрепятствено интегриране в тукашното общество (което е доста по различно от тамошното).
Ако някой има нужда от нещо може да ме попита, не съм сигурен че ще мога да помогна, но се пак не се знае.
Каня сички българи които са в Кебек да последват примера ми и да пожелаят сичко хубаво на новодошлите.
Та да сте живи и здрави и само хубави неща да ви се лучват и да ви се сбъднат сичките мечти
Пожелавам ви успех на сесията Бъдете усмихнати и позитивни това много помага , фрнския също . Канада е добро място за живот и отглеждане на деца ако мога да върна времето на зад пак щях да дойда в Монреал, но 10 години по-рано НА ДОБЪР ЧАС
Благодарим ви много за пожеланията. Нямате представа колко топлят такива думи и какъв стимул ни дават за успех!
Радвам се че все пак оставаме хора едни към други
Успех и от нас на всички-положителен резултат от интервю и успешно завършване на процедурата!
Мисля, че нас ни оставиха за следваща сесия.
Успех и се усмихвайте!
Успех на всички от тази сесия, дано и нас ни извикат за следващата поне и тя също да се увенчае с успех
Стискам ви палци, после ще чакаме да разкажете каква беше вашата формула :partytime: за успех :dent:
изпратени документи - 28.11.2008
Entrevue de sélection - 15.06.2009 - успешно
Медицински Грийнберг- 01.12.2009
визи - 03.02.2010
полет - 26.04.2010г
didi1979 написа:Благодарим ви много за пожеланията. Нямате представа колко топлят такива думи и какъв стимул ни дават за успех!
Радвам се че все пак оставаме хора едни към други
Винаги сме оставали и винаги ше останеме, аз лично не деля никога хората на тия извън и тия вътре в България, верно е че не разбирам тия които стоят в България, ма вие сте част от тия които са стъппили с един крак извън България.
В Канада например съм срещал толкова нещаснтници колкото и в България ...