Къде празнувате Коледа и Нова Година?
Къде празнувате Коледа и Нова Година?
Здравейте съфорумци!
Наближават Коледните и Новогодишни празници. Искам да ви запитам къде празнувате. Моля дайте предложения, споделете опита си. Интересуват ме най-вече места в Монреал и околностите, където може да се празнува и с деца.
Надявам се да получа сериозни отговори !
Наближават Коледните и Новогодишни празници. Искам да ви запитам къде празнувате. Моля дайте предложения, споделете опита си. Интересуват ме най-вече места в Монреал и околностите, където може да се празнува и с деца.
Надявам се да получа сериозни отговори !
-
Ние и още 5-6 сем-ва наемахме един сусол до нас и цяла нощ празнувахме, децата играят необезпокоявани / понеже от горе беше нет клуб,нямаше хора/ от съседи а ние се забавлявамхме чудесно, но..... така беше 2 г. за тази май няма да стане.
Та като стана дума къде празнуваме, дайте идеи за наемане на салони или помещения удобни за тази цел, ако е до нас още по -добре /Ст.Мишел,до метрото/. Мерси 

Да не си забравите чалгата, че здравата ще я закъсате тогаваMarginal39 написа:Последните няколко години сме на българския купон с кльопачка и пиячка и ме кефи максимално ...
![]()
![]()

На тези купони най-хубавото е когато уелферите започват да помпят мускули и да убежадват другите колко са умни и как добре са се научили да цакат системата, ......
Ква чалга братчед ???analgin написа:Да не си забравите чалгата, че здравата ще я закъсате тогаваMarginal39 написа:Последните няколко години сме на българския купон с кльопачка и пиячка и ме кефи максимално ...
![]()
![]()
![]()
На тези купони най-хубавото е когато уелферите започват да помпят мускули и да убежадват другите колко са умни и как добре са се научили да цакат системата, ......
Ти имаш зъб на тия които слушат чалга ли?