Ще помоля всички, които желаят да се включат в статистиката за тази сесия от интервюта да напишат отговор на въпросите, изброени по-долу, за да не се налага да пращам лични съобщения и да питам всеки поотделно за едни или други данни. За да мога да ви включа в така оформилия се списък е нужно да напишите:
1. Кога сте изпратили документите си до Виена?
2. Кога сте получили Accusé de réception?
3. Кога сте получили поканата си за интервю?
4. На коя дата и час ви е интервюто?
5. Какъв е резултата от интервюто ви? - това ще го напишите след интервюто в темата тук
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Хиляди благодарности и от мен към Мила!За това, че е неотлъчно с нас и в този труден момент!
Извинявам се, че по-рано не поместих датите:
Изпратени документи-01.07.2007г.
Получено акюзе-на 07.08.2008г.
Интервю на 08.12.2008г
Мила изпратих ти на лично съобщение, данните, коти искаше, но виждам, че все още не са опълнени в таблицата на първа страница.Само исках да попитам дали си ги получила ири е станало нещо при изпращането.За да мога отново да ти пратя!
kristin написа:Мила изпратих ти на лично съобщение, данните, коти искаше, но виждам, че все още не са опълнени в таблицата на първа страница.Само исках да попитам дали си ги получила ири е станало нещо при изпращането.За да мога отново да ти пратя!
Благодаря, kristin, получих ЛС, но изчаках и другите, на които изпратих запитване да ми отговорят, за да допопълня таблицата наведнъж. Вече е готово, нанесох данните.
Надявам се още кандидат-имигранти да се включат. Ето от последната сесия са доста успешно преминалите. Важното е да запазите спокойствие доколкото ви е възможно като влезете в стаята за интервю и да покажете максимума от умението да общувате на френски, а също и на английски, ако ви питат.
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Някой получавал ли е в поканата за интервю ( листа с изискваните документи ) ръчно написано искане за справка - извадка за сциално осигуряване за всичките периоди в които е работил.
Въпроса е как и къде да извадя такава справка ?
1. 16.08.2007 - DSC - Vienne (пратени)
2. Кога сте получили Accusé de réception? Нещо ми се губи ...
3. 06.10.2008 - Покана за ИНТЕРВЮ (имахме и по ранна, 30 Май но я отложих )
4. 01.12.2008(09:00ч) - ИНТЕРВЮ
Последно промяна от voltaja на Нед Ное 16, 2008 4:04 pm, променено общо 1 път.
1. 16.08.2007 - DSC - Vienne (пратени)
3. 06.10.2008 - Покана за ИНТЕРВЮ (имахме и по ранна, 30 Май но я отложих )
4. 01.12.2008(09:00ч) - УСПЕШНО ИНТЕРВЮ
5. 02.02.2009 изпратени документи в Букурещ
6. 14.02.2009 получени Баркодове
Здравейте,
Включвам се и аз в последния момент.
Изпратени документи до Виена- 17.10.2008
Получено потвърждение и отваряне на досиета- 11.11.2008
Покана за интервю по телефона- 17.11.2008
Интервю- 28.11.2008
Чакам поканата по майла за да знам и часа на интервюто.
hi081013canada твоят случай е доста интересен и май скоро не е имало подобен.Би ли споделил според теб каква е причината за такава скоростна реакция от Виена.Отварянето на досието ти е светкавично..френският може би ти е 12/12 или нещо друго?Би ли споделил?
Подадени документи 29.08.2008
Accuse de recеption 04.09.2008
Entervue de selection 12.06.2009 09:00-неуспешно
Здравей,
Не мисля, че случаят при мен е нещо по- различно от при останалите кандидат- емигранти. Френски 9/9, макар че съм е било ниско, според учителката, с която говорих после. От френска гимназия съм, но това не е необичайно, както чета има доста хора от френска. Не знам защо ме изненадаха така, а и може би беше грешка ,че приех интервюто, ще разбера на 28- ми. Английски 7/9, с тойфел 96 точки, с 9 ниво на френския институт преди 5 години и магистърска диплома от 5.5 години, 5 години стаж по специалността. ТСФ щях да им дам също , но изпита ми е на 27 ноември, така че няма да имам резултат до интервюто. Според мен е случайност тази покана. Дамата, която ми се обади ми каза, че има едно свободно място за датата и ме попита дали го искам. Това е- късмет, за добро или зло, ще си го проверя и този шанс.
Това е заради нивото на езиците!Сигурна съм , че е за добро и желая от все сърце УСПЕХ на интервюто на hi081013canada и разбира се на всички останали, ще чакаме да разказвате!