Ма тва са много хипотетично-героични неща, като в латино сериал.
Чувствате ли се у дома си в Канада ???
-
Marginal39
-
CFS 801
Марги,кви пет лева ,кви мутри.Аз имигрирах 2002 г. и такива изпълнения по това време вече нямаше .Имаше ги 94-99 ,но след това или ти е малка информацията кво става или те гони параноята.
Честно казано не звучиш сериозно в мотивацията си,но това е синдром който съм забелязал в първата вълна българоканадска имиграция 89-90 год.
С всичките ми уважения към теб и Сънито ,но си личи от километри,че отдавна сте изтървали края на конеца и с всичко което сте наясно е по скоро нещо чуто отколкото преживяно .
Животът е динамична материя и имам чувството,че тук по дълго застоялите се се въртят единственно около собственната си гледна точка.Чудно защо ли.
Честно казано не звучиш сериозно в мотивацията си,но това е синдром който съм забелязал в първата вълна българоканадска имиграция 89-90 год.
С всичките ми уважения към теб и Сънито ,но си личи от километри,че отдавна сте изтървали края на конеца и с всичко което сте наясно е по скоро нещо чуто отколкото преживяно .
Животът е динамична материя и имам чувството,че тук по дълго застоялите се се въртят единственно около собственната си гледна точка.Чудно защо ли.
Джорджи, и на Ван ще му дойде реда! Сега Отава, догодина Банф, пък за олимпиадата нали знаеш.7George написа:Щото не си била във Ван...smotan написа:Аха, да! Борн ту би Кънедиън!
Ама аз и в Китай се чувствах у дома![]()
Ми така де, щото където си се прибираш, там ти е дома. Те това граници, държави - белите хора го измислиха. Преди това всички си бяхме деца на природата.![]()
Като цяло "дъртите" емигранти би трябвало по-трудно да се адаптират, ама май си е до човек. Примерно я го вижте Бекса: уж е на 21, а пък още подсмърча за Варна...
Бяхте деца на природата, ние сме млади и не помним
А Бекса не ми го закачай, той си е шемет по призвание
-
Marginal39
-
Marginal39