Само за Емигранти !!
Само за Емигранти !!
Ок, в по долните теми се дискутира за Бюджета на Канада,от което стана ясно аждеба Кебек пак на 1 място 7 милярда и еди колко си милиона
Та вьпроса е: Искате ли отделяне на Кебек от Канада ?!?
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Re: Само за Емигранти !!
Ами не е вярно! Прочети пак!myhata II написа:Ок, в по долните теми се дискутира за Бюджета на Канада,от което стана ясно аждеба Кебек пак на 1 място 7 милярда и еди колко си милиона
Ето така изглежда бюджета на Канада. Съжалявам за тези, които не четат на френски

Ама българите най-големите икономисти! Пък и най-засегнати от икономическата политика на Канада! Още повече от социален Квебек! Щото са се скъсали да работят и да плащат данъци.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Ти си зле с матеатиката и с държавното устройство на Canada.poumpy написа:
не знам на кое се пулиш, но на линка, който си дал се вижда, че в кебешко сумата е най-малка на глава от населението

- Дядо Йоцо
- Обратна връзка:
Какво ми го слагаш този цитат. Аз говоря за провинцията и не знам защо се обиждаш на дивак и каубой ?!?Ivan1007 написа:С четенето на чужди заяждания.
Дядо Йоцо написа: Няма и да каже. Там само диваци и каубой
Ти кога дойде и кога успя да се асимирираш в обществото?
Имам чувството че Иван е влезнал в някаква фаза на заяждане с който му падне. Моля да бъде взето под внимание от модераторите.
Ми преди 8 години съм дошъл и въобще не съм живял по дърветата - били те череши или други.Дядо Йоцо написа:Какво ми го слагаш този цитат. Аз говоря за провинцията и не знам защо се обиждаш на дивак и каубой ?!?
Ти кога дойде и кога успя да се асимирираш в обществото?
Имам чувството че Иван е влезнал в някаква фаза на заяждане с който му падне. Моля да бъде взето под внимание от модераторите.