следващ момент в сценария - благоверният съпруг се връща в Канада, за да прибере опърничавата

силни моменти в серията: да живеят интернет, лонг дистанс и телефонията

откъде щее го намери този прекрасен баща в Ка? то там хетеросексуални са само черните и арабите, и българите ама тях кой ги брои въобще? за вариант - баща хомосексуален въобще не ми се мисли - имаше един странен филм мисля с мадона с една такава ситуация, ама и там не се разви никак добре;ninka83 написа:абе еми ти с мозъка ли си мислиш или с подметките![]()
ми момичето може другия месец да си намери някой, който да бъде прекрасен баща, не мислиш ли?
за мен не се беспокой - винаги съм бил уреден;), и не давам никакви съвети, само се опитвам да нализирам демографската ситуация на потенциални кандидати и не съм виновен аз че стигнах до това заключение;krimon написа:по-добре хомо отколкото български чалгаджия
Питър, ти уреди ли се вече, че тръгна да даваш и съвети къв да бъде бащата
Верно, тъкмо ше може да си праска детето по стар канадски обичайkrimon написа:по-добре хомо отколкото български чалгаджия
Питър, ти уреди ли се вече, че тръгна да даваш и съвети къв да бъде бащата
незнам за кой филм става въпрос, ама в едно си прав - на никое бг девойче тук не му се гледа БГ мувиpeter_pan написа:откъде щее го намери този прекрасен баща в Ка? то там хетеросексуални са само черните и арабите, и българите ама тях кой ги брои въобще? за вариант - баща хомосексуален въобще не ми се мисли - имаше един странен филм мисля с мадона с една такава ситуация, ама и там не се разви никак добре;ninka83 написа:абе еми ти с мозъка ли си мислиш или с подметките![]()
ми момичето може другия месец да си намери някой, който да бъде прекрасен баща, не мислиш ли?