По принцип на написаното в Табрнашко не се вярва.
Повечето от тия които са пуснали обяви вече имат работници и са пуснали обявите за парлама щото ги задължава не знам си кой закон ...
Marginal39 написа:По принцип на написаното в Табрнашко не се вярва.
Повечето от тия които са пуснали обяви вече имат работници и са пуснали обявите за парлама щото ги задължава не знам си кой закон ...
Ти изби рибата тая вечер...
...незнам дали има такъв закон, но Маргинала е прав. Позициите се обявяват след като са заети.
...незнам дали има такъв закон, но Маргинала е прав. Позициите се обявяват след като са заети.[/quote]
Интересно ти как намери "позиция",след като е била вече заета Звучи ми като водата да е мокра,или дървото дървено
...незнам дали има такъв закон, но Маргинала е прав. Позициите се обявяват след като са заети.[/quote]
Интересно ти как намери "позиция",след като е била вече заета Звучи ми като водата да е мокра,или дървото дървено
Незнам кое дърво е дървено и мокро. Но съм се сблъсквал с доста случаи в които става така.
Последно промяна от mwanza на Съб Окт 25, 2008 10:55 pm, променено общо 1 път.
Marginal39 написа:Или трябва да им се обяснява че в БС има едни закони и постановки а в Табарнашко други ...
Labor code е за федерална Канада..цялата
Няма провинциални такива Ама за да не ви преча в реализацията и "познанията" като как се осъществява ще приема ,че у Квебека сте спешъл