Да Ви питам и Вас същото
Кво ти дaбъл, направо трипъл...нали имаш тънък изявен афенитет към Тим Хортан-а:lol:Sunny boy написа:
double-double![]()
С кво бе, Sunny-tyy...как да смениш памперс ли? или я по-добре и намери некой дедо от вашия 5 милионен "хотел"Sunny boy написа: Айде със здраве и кажи ако можеме да ти помогнеме и с нещо друго.

ОК,разбах,Маргаритке той обича ли те ,ти ,че го обичаш стана ясно .
Моето мнение е ,че те обича ,но не иска да прави компромис със себе си.Дошъл е огледъл се е и е преценил ,че няма смисъл за него да се задълбава в лайната в които е попаднал и съм 100% сигурен ,че ти го е казал.Тука пропускам следващите няколко мисли изнесени под формата на изречения от които освен да запълнят пространството няма никаква файда и директно ти забивам въпроса -Ти с него ли искаш да бъдеш или с Канада ,ясно е ,че пича ти го е казал ,че иска да бъде с теб ,а не с Канада и ти не си приела мнението му и те е отсвирил заради избора ти.
Сега ти си на ход да кажеш с кого искаш да бъдеш и моля те не се вслушвай в мнения на изкукали стари имигранти които много уважавам и ценя защото те са психически деформирани макар и с добри намерения коефициента на полезноста им се свежда до най много да ти навредят.
Моето мнение е кажи му за детето,питай го дали причината за раздялата ви е Канада или има друга и ,ако няма стягай си багажа за обратно.
И ако си мислиш ,че в живота си няма да си независима от тъщи ,балдъзи и друг вид паплач жестоко се лъжеш ,но сега е момента да си наредиш пасианса пред говедото за да постигнеш относителната независимост към която се стремиш и да го направиш по отговорен към вас двамата ,естественно ,ако това има значение за него ,ама ние нищо не знаем и не ни интерисува,само се изказваме.
Ама ми се струва ,че си малко вироглава и ,ако не греша използвай го в правилната посока стига да е установен факта ,че се обичате и недей да слушаш сульо и пульо тука дето ти дава акъл,щото аз за не краткия си престой тук ще ти кажа ,че на тия по дълго задържалите се хладилниците им са пълни ,ама душите празни.Чак и аз по някой път се чудя защо.
Моето мнение е ,че те обича ,но не иска да прави компромис със себе си.Дошъл е огледъл се е и е преценил ,че няма смисъл за него да се задълбава в лайната в които е попаднал и съм 100% сигурен ,че ти го е казал.Тука пропускам следващите няколко мисли изнесени под формата на изречения от които освен да запълнят пространството няма никаква файда и директно ти забивам въпроса -Ти с него ли искаш да бъдеш или с Канада ,ясно е ,че пича ти го е казал ,че иска да бъде с теб ,а не с Канада и ти не си приела мнението му и те е отсвирил заради избора ти.
Сега ти си на ход да кажеш с кого искаш да бъдеш и моля те не се вслушвай в мнения на изкукали стари имигранти които много уважавам и ценя защото те са психически деформирани макар и с добри намерения коефициента на полезноста им се свежда до най много да ти навредят.
Моето мнение е кажи му за детето,питай го дали причината за раздялата ви е Канада или има друга и ,ако няма стягай си багажа за обратно.
И ако си мислиш ,че в живота си няма да си независима от тъщи ,балдъзи и друг вид паплач жестоко се лъжеш ,но сега е момента да си наредиш пасианса пред говедото за да постигнеш относителната независимост към която се стремиш и да го направиш по отговорен към вас двамата ,естественно ,ако това има значение за него ,ама ние нищо не знаем и не ни интерисува,само се изказваме.
Ама ми се струва ,че си малко вироглава и ,ако не греша използвай го в правилната посока стига да е установен факта ,че се обичате и недей да слушаш сульо и пульо тука дето ти дава акъл,щото аз за не краткия си престой тук ще ти кажа ,че на тия по дълго задържалите се хладилниците им са пълни ,ама душите празни.Чак и аз по някой път се чудя защо.

Позволих си да дам мнение защото познавам по добре душевноста на съвремениият български младеж или девойка за разлика от изкукалите невъзвръщенци като теб които отдавна са излезли от час и единственните им стойности които запълват безличният им живот са пълният хладилник с пържоли и бистрене на политиката без някой да го интерисува ,демек казано на български да му пука колко са нещастни. 

Бате, да не си учил психология, за да познаваш съвременния психопортрет на младежта 

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Щастието казват било процесCFS 801 написа:Позволих си да дам мнение защото познавам по добре душевноста на съвремениият български младеж или девойка за разлика от изкукалите невъзвръщенци като теб които отдавна са излезли от час и единственните им стойности които запълват безличният им живот са пълният хладилник с пържоли и бистрене на политиката без някой да го интерисува ,демек казано на български да му пука колко са нещастни.

За невъзвращенци ни обявиха пазителите на родните обори

Не та познавам лично,ама мнението което съм си извадил е ,че не е ,но сте изкукали много отдавна откато сте се отделили от бъкгарската действителност и мненията ви макар дадени безкористно се четат едва ли не като подигравка.Твоето лично не ,но поради горната причина звучи доста неадвкватно.
За археоложката няма кво да говорим,тя си е кауза пердута и всякакъв коментар си е чисто загубено време.
За археоложката няма кво да говорим,тя си е кауза пердута и всякакъв коментар си е чисто загубено време.