надявам се да е някакво недоразумение..
аПсолютноtotev написа:аз мислех да се включа към десета страница, но явно няма да се стигне дотам. Та да си го напиша-абе вие луди ли сте от Швейцария да отидете в Саскачуан![]()
надявам се да е някакво недоразумение..
между другото има всякакви малоумници, независимо откъде идватchuinard написа:Хора, слушайте само онова, което си мислите и няма да сгрешите. Моя даскал по френски беше швейцарец, емигрант тук...
Монка.monny написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е не можах да се сдържа, благодаря ти че така ме разсмя
в Швейцария било скучно, в центъра на Европа с толкова ски курорти, и красиви планини, с такава история и култура, толкова близо до всичко останало в Европа
в Саскачуан /не мога да му напиша името/ е толкова забавно в центъра на прерията, толкова далече от всичко останало, с толкова нищо около теб, пардон имало търговски центрове, франчайзингови ресторанти и мултиплекси /места за ядене на пуканки/ и то под земята е това се казва забавление
Marginal39 написа:А ските предполагам са като мотора (щото аз бях моторист) интересно е първите 1-2 години и после СКУКА ...
Marginal39 написа:Швейцария па ква история толкова и култура има не знам, ма може би ти ше ми кажеш ...
![]()
![]()