Ученето носи повече от Социала, и е по-полезно !

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Rosi

Мнение от Rosi »

..
Последно промяна от Rosi на Пет Сеп 19, 2003 12:23 am, променено общо 3 пъти.
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

JOY написа:...
И сега да не забравиш,Марк,...
Знаеш ли,Марк,всъщност ако имах друг избор,за нищо,ама за нищо на света не бих се записвала да уча,но никой не ме пита,за съжаление!
Хайде помисли малко за сметките,преди да се изказваш толкова рязко!
Ako w ne6to, koeto sam kazal ne ste saglasni - hubawo, no po-dobre minalite po patia na Obrazowanieto w Montreal da imat dumata, wsi4ki mnenia ot tipa "4uh, kazaha mi, razbrah" niama da sa polezni.

Moeto e ot tipa "kazano ot priatel", ako biah siguren waw wsi4ko, ne se samniawaj, 6tiah da go opi6a detajlno, no ne sam. Samo znam sas sigurnost za materialnata strana na ne6tata. I za poleznostta na ednoto pred drugoto.

Neka foruma da byde polezen za nowodo6lite, a ne scena za kawgi !

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Joy

Мнение от Joy »

Не съм и аз още студент,а информацията ми е казана не само от познати,учители,но и от официално лице в Ун-та,където се интересувах за конкретна програма,така,че засега и аз си "прехапвам езика",защото не мога да докажа думите си,но когато имам черно на бяло,обещавам да се върна към темата!
Мисля,че има още много неща в този аспект,които не са ми ясни,но със сигурност става и някакво недоразумение в сметките.
Нямам нищо против да разискваме,та дори и в спор да се роди истината,тя все за някой ще е полезна.
Заключено