Що такава голема разлика.. ние пълнем на 1,29$.ablood написа: Цената на бензина пада (вчера напълних на $1.03)

Отговорих ти:По въпроса със страхливите копелета... Ще задам по-конкретно въпроса заслужава ли си да загуби човек работа в България със заплата ~2500 лв.
Кое му е "тъпото"? :nenam:Ако говорим само за "пари"/при заплатата която имаш/-НЕ -не си струва!
Парите са основен мотив от гледна точка на пенсиониране, заплата ма съпругата, детски помощи и още много неща, пред които добрата БГ-заплата бледнее. Тъп съмRigor написа:То е ясно, че парите не са движещия мотив, иначе щях да се насоча към някоя друга държава, т.е. който го твърди е меко казано тъп!
Rigor написа:Ясно е, че който очаква да стне ДИРЕКТОР е още по ТЪП!
За някои хора - почти навсякъде. За други - никъде.danielle написа:ablood, дай пример в коя област не искат език пък за няколко месеца може да се стане manager?ablood написа: Ако имаш средностатистически мозъчни клетки, желание за труд и натягане, мениджърския пост се постига за наколко месеца. Дори не е необходимо да знаеш добре език.
Ужас, аз лично съм в такава криза е съм пред самоубийствоRigor написа:Вчера се чухме по Скйп с приятели, които са в Монтреал от 6 години и те ми споделиха, че в момента положението там е ужасно- съкращават хора, намалят заплати и много от българите са тръгнали да се връщат. Е ли е вярно това?
Намажи въжето със сапунMarginal39 написа:Ужас, аз лично съм в такава криза е съм пред самоубийствоRigor написа:Вчера се чухме по Скйп с приятели, които са в Монтреал от 6 години и те ми споделиха, че в момента положението там е ужасно- съкращават хора, намалят заплати и много от българите са тръгнали да се връщат. Е ли е вярно това?
Едвам свързвам двата края, от залака си деля за да сипвам бензин в каруцата ...
Желая на почти сички такова ужасно положение квото е мойто