Каква жена предпочитате, кебекарка или друга?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.

Каква жена предпочитате, кебекарка или друга?

Каквато и да е, само да не е кебекарка.
4
13%
Кебекарките са СУПЕР !!!
5
16%
Кебекарките не стават за нищо.
4
13%
Кебекарките стават само за секс (аз съм от тия които обичат жените да водят хорото и да избират момента).
5
16%
Пак почваш с твойте глупости, оди да гърбиш някаде, да видиме дали ще имаш време за тва (а ние през тва време ще гърбиме, за да построиме светлото бъдеще и няма да имаме време да се обърнеме, та камо ли да мислиме с кой ни е гот и с кой не).
13
42%

Общо гласове: 31
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Ascao написа:
krimon написа:супер, това е мечтата на бг мъж 8)
Ми да, ама за съжаление ще си остане само мечта. Аз поне такава бг-жена не съм срещал. :(
някъде бъркате в мечтите си ...
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Ascao написа:
krimon написа:супер, това е мечтата на бг мъж 8)
Ми да, ама за съжаление ще си остане само мечта. Аз поне такава бг-жена не съм срещал. :(
Пак се изказа неподготвен.
Като се изключи часта с децата (щото нямаме такива) и десете ръце (по обясними причини) мойта е точно такава.
danielle

Мнение от danielle »

Marginal, що питаш само за кебекярките, другите кожи не важат ли? Изображение
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

danielle написа:Marginal, що питаш само за кебекярките, другите кожи не важат ли? Изображение
Щото живееме сред тях и те са най-много от сички.
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

Аз пък си падам по британски колумбийки.Честно такава кръстоска са ,чак старческите ти колена могат да се разтреперят от вида им. :lol:
Аватар
7George

Мнение от 7George »

CFS 801 написа:Аз пък си падам по британски колумбийки.Честно такава кръстоска са ,чак старческите ти колена могат да се разтреперят от вида им. :lol:
Чак на трето четене загрявам, че ми говориш за жителките на БС. Вярно е, няма нужда и да караш ей с тая примерно, само бараш от задната седалка, ама поне кръста трябва да ти е наред, за да те вози редовно... :D
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

Джорджи тая много фенсли го дава за мен бе брато,аз по си падам по трактористките от НюУест.... :lol:
Аватар
7George

Мнение от 7George »

CFS 801 написа:Джорджи тая много фенсли го дава за мен бе брато,аз по си падам по трактористките от НюУест.... :lol:
:lol: Къде ще ходиш, то при вас било ужас:
myhata II написа: Хората грозни и много зле облечени общо взето мизерия
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

Как къде,в НюУест...,само да се навие да ме чака на гарата. :lol:
danielle

Мнение от danielle »

CFS 801 написа:Джорджи тая много фенсли го дава за мен бе брато,аз по си падам по трактористките от НюУест.... :lol:
Абе ти гледай да не те гази фадромата...така да знайш Изображение
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

CFS 801 написа:Аз пък си падам по британски колумбийки.Честно такава кръстоска са ,чак старческите ти колена могат да се разтреперят от вида им. :lol:
Те май произхождат от Велико-Британия ...
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

Бе ква Велика Британия те гони бе братчед ,Меден Рудник в най добрия случай Рио Бургазейро :lol:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Ба ли го, с тебе се нещо не можеме да се разбереме :)
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

Що то ти еслаба географията :wink:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Е, не може сичко да ми е силно ...
Заключено