Стига сте се карали,няма смисъл.Лавал е хубав квартал,но аз например никога няма да отида да живея там,оставям го на ;лалвалчани; тия с по скромните възможности и претенции.важното е на Аблъд да си му харесва ,а не на нас ,обаче възмущението ми се породи не от факта кой как си харесва квартала ,а от искренната неблагодарност на Аблъд от посрещачите му които навместо да му изпишат вежди му извадили очи.Не стига ,че са си направили труда да го посрещнат от летището,настанили са го под собствен покрив за няколко дни,а не се знае дали за седмици и месеци през което той само им е досаждал,помогна ли са му за намиране на квартира,изваждане на документи,тел. ,интернет и всичките неизбежни неща съпътстващи новопристигащия.Обаче той е недоволен най вече от квартала в който са го набутали и гаранция ,че с тези хора по тази причина той отдавна не контактува забравяйки приятелската подадена ръка в труден момент.Аз лично се чудя зашо оплакващият се от квартала си след като не му е харесал не е взел навреме мерки по преместването си в по харесван квартал ,а се е забил там с години,какво толкова му е пречело,квартири под наем се дават навсякъде и даже подписан за 1 год. договор не е проблем дяа се преместиш след като си има начини как да преотдадеш жилището.
Явно много злоба е натрупал човечеца щом не се чувствал бял човек сред съкварталците си и сега го избива на охулване и омраза като започнеш от Посрещачите и стигнеш до кварталното Макси,та даже и препоръки сипе къде да се настанят новопристигналите и кое ще е на добре за тях.
Ами хипотетично ,ако аз бях посрещащ ,а Аблъд посрещан и го настаня в един от апартаментите на триплекса ми с/у 1600д. наем на месец в един от най белите и престижни квартали на града ,където 90% от жителите са арийци сигурно сега пък мене щеше да ме плюе ,че съм му отрязал главата с тоя наем независимо ,че цената е според качеството,а не съм го насочил към по евтин квартал ,като КДН,ЕДГ,Роземонт например предлагащи много по вече удобства на новопристигналия покриващи техните първоначални нужди за по лесна комуникация които са задължителни да се свършат докато дойде време човек да има възможноста да избира в кой квартал да си купи триплекса в селски Лавал ли или в централната част на остров Монтреал в тих ,уреден и престижен квартал с перфектни комуникации към всяка точка на града и прилежащите му селски територии на север и юг от него.