Учители за ЗОРНИЦА ?!?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Nonika

Учители за ЗОРНИЦА ?!?

Мнение от Nonika »

Опитах се да питам в тази тема:

http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopic.php?t=33184

Но се оказа че е забранено. Странно при положение че там има друга, в която е писано 2 страници. Както и да е.

Та въпроса как ще е регламентирано заплащането на тези, които желаят да работят като учители? На ден, на час, на седмица, на месец .... ?
Как ще се заплаща: с чек с направени удръжки, без направени такива и всеки ще трябва сам да си декларира, или в кеш на договорка, т.е. може и накрая да се окаче че е беневолстване?

Това е което искам да знам.
Благодаря.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Ами нещо все не уцелваш мястото на питането.
А то си е написано - на тел. 514 835 3638
Сега дано го видиш.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Nonika

Мнение от Nonika »

Linko написа:Ами нещо все не уцелваш мястото на питането.
А то си е написано - на тел. 514 835 3638
Сега дано го видиш.
Ами хубаво ... всичко винаги може да се каже нормално, стига човек да е възпитан.
Иначе натъртването от позицията на властелин е смешно и безсмислено.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Страхотни въпроси! :D
Леле за някои хора какви са житейските ценности :shock:
Nonika

Мнение от Nonika »

ablood написа:Страхотни въпроси! :D
Леле за някои хора какви са житейските ценности :shock:
Ами позволих си да поставя въпроса така, защото вече и питах и подонаучих неща от изминали години. Та интересно ми е дали и тази ще бъде така.

А какво им е на ценностите? Ти искаш ли да дойдеш да поработиш малко гратис в нас, че детето има нужда от уроци ... да кажем по математика.
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

какво дете, бе , Ноника-бонбоника?

Ти направо ми разби тийнейджърските фантазии .. Такава буйна и бойна мома като тебе.. Таман бях почнал да се влюбвам и се каних да те поканя на среща
:lol:
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Nonika

Мнение от Nonika »

Kan_Tangra написа:какво дете, бе , Ноника-бонбоника?

Ти направо ми разби тийнейджърските фантазии .. Такава буйна и бойна мома като тебе.. Таман бях почнал да се влюбвам и се каних да те поканя на среща
Че какво пречи детето да ме поканиш?
Няма да го взимам с мен ако това стане.
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

Е, щом е така, остава да решим, кафе или ракия, пуйка, или трушия.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Аватар
mouse

Re: Учители за ЗОРНИЦА ?!?

Мнение от mouse »

Nonika написа:Опитах се да питам в тази тема:

Но се оказа че е забранено. Странно при положение че там има друга, в която е писано 2 страници. Както и да е.

Та въпроса как ще е регламентирано заплащането на тези, които желаят да работят като учители? На ден, на час, на седмица, на месец .... ?
Как ще се заплаща: с чек с направени удръжки, без направени такива и всеки ще трябва сам да си декларира, или в кеш на договорка, т.е. може и накрая да се окаче че е беневолстване?

Благодаря.
Май на някои хора не им е приятно че задаваш такива нормални въпроси :lol: А ако ти имаш отговорите на някои от тях може да не ги оставяш така риторични тези въпроси :beer:
Сиренето е безплатно само в капана.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Спомням си от преди четири години - плащаше се на учителите на ръка по 10 долара на час, общо 40 долара на неделя, веднъж месечно. Няма удръжки, всеки доброволно е свободен да си декларира дохода или не - според както му изнася. Знам, че може да не ти платят веднага на края на месеца, ама все пак плащат ... то си е живо "беневолстване" ако питаш мен :wink: да разчиташ на 4 х 40 долара на месец - 160 долара.

А и е нормално да е доброволен труд - даваш го за българската идея, децата на българите да могат да говорят, пишат, четат и смятат на български език! Ама като те знам каква си "Федекска", по-добре не се кандидатирай! Това е за алтруисти, а не за неграмотни използвачи :idea:
Добро ще направиш, да не ги учиш децата на това, което не знаеш :roll:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
pumpy

Мнение от pumpy »

mouse написа:

Благодаря.
Май на някои хора не им е приятно че задаваш такива нормални въпроси :lol: А ако ти имаш отговорите на някои от тях може да не ги оставяш така риторични тези въпроси :beer:

1. нищо не е забранено, очевадно е че в този подфорум не се дискутират темите с изключение на една, но сигурно си има причина.

2. това е подло подмятане...ако имате да казвате нещо се прави така :

"Аз, Иван Драганов, работих миналата година в неделното училище при уговорка за 30 на час кеш/с осигуровки/на чек. След изработени 10 часа, Иван Иванов ме излъга и не ми плати уговореното."

В противен случай звучи като:
" Аз, non3462, от форума, велик учител по български език, отидох да преподавам на децата в неделното училище, очаквайки да ми платят 30 на час с осигуровки. На края на месеца се оказа, че съм направил 10 часа, а аз очаквах 100 и че ми плащат 8 на ръка/ не ми плащат изобщо. "

Анонимните подмятания, скритите лични съобщения и информацията на ухо не помагат за развитието на тази благородна идея - Неделно Българско Училище.......
Последно промяна от pumpy на Нед Окт 12, 2008 8:18 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Точно така – във под-форума за предстоящите събития и важни съобщения не може да пише, нарочно е направен така. А темата дето е 2 страници беше преместена там от друг под-форум.
Nonika написа: Ами позволих си да поставя въпроса така, защото вече и питах и подонаучих неща от изминали години. Та интересно ми е дали и тази ще бъде така.
Ако имаш някакви възражения относно това какво правят от Зорница – кажи го в прав текст – с подмятания и подонаучени неща създаваш впечатлението че искаш да наклеветиш някого.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Nonika

Мнение от Nonika »

Аз само питах, а то какво стана. Намесиха се разни Мошета разни изследователи кравешки изпражнения (голям успех след години учене ;) няма що).

Разни обяснения със закъснение от типа коя тема къде била не ме интересуват.
Да са си темите на мястото не е моя работа. Аз видях че има тема с много мнения т.е. явно може да се пише. После ми казва че не може. Ако някой не може да си върши работата, това не е мой проблем.
Още по-малко ме интересува дали ще се оправдава като вчерашно хлапе.

Питах на няколко места и от няколко места ми казаха няколко различни неща. Интересуваше ме до колко са верни. .възражения мога да имам чак след като евентуално стане нещо. А дали някой си мисли че искам да наклеветя друг също не ме интересува. Това което е важно че за сега няма казано нищо, т.е. няма и клевета.
Май на някои хора не им е приятно че задаваш такива нормални въпроси
Тук спор няма. Декорацията, която цари в този форум е видна от километри. Задават се само въпроси приятни на шепа хора. Ако не са се трият ;) или се намесва натъртено ръководното тяло.

Нашия форум - огледало на света.
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Явно ръководното тяло пак ще трябва да се намеси - да не мислиш че пък на мен много ми пука какво е мнението на Ноника за това как се стопанисва форума?
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Заключено