това за къщите и инфлацията е вярно, ако има инфлация и цените на имотите растат. Може обаче да има и дефлация както и краш в цените на имотите...Pehlivan написа:Истината е ,че Америка стигна до края на цикъла за благоденствие(от Карл Маркс знаем за циклите на капитализма-възход и падение),затова там става като в БГ прес 90-те години фалити на банки и девалвация на пари,теглил си 1 милион и връщаш 1 милион,но обезценени,което си е голяма далавера и това правят евреите в САЩ,така,че в момента,който си е купил къща в Канада е на далавера,защото моргийджа който плащам сега е не малък,утре ще е колото за за един панталон,така че инфлацията е хубаво почиствателно нещо,но не е добре за безработен човек.Наскоро четох в едно списание(Американско) със заглавие "Живеем последните дни?",което ме стъписа,не знам,но нещата никак не са добре,тази криза обрича милионо на смърт от глад,може би и това е некаква игра,много станахме на клона.Ще видим,както казват руснаците поживем и увидим.![]()
Имам познат в North Van който скоро си купи къща за $850К с даунпеймънт от малко над $200К и сега не може да спи щото вече пазарната стойност на къщата му е практически под това което дължи на банката и 200-те+ хилки дето си съдра г..а да ги събира са вече в тоалетната. Вчера в целия North Van е продадена само една къща и на пазара има около 500 дето чакат купувач - продавачите непрекъснато свалят цените обаче купувачи просто няма...
Доколкото разбирам West Van е още по-зле...
Според един RE агент с който работя във Ванкувър имотите са тръгнали да падат много по-бързо от пика си отколкото кой да е друг Североамерикански голям град ж последните няколко години. Прати ми даже и чарт - ако някой се интересува ще го сложа и тука...
Да почвам ли да говоря за Калгари, Едмънтън, Торонто...