Бате, тия 200-300 думи за 1во ниво на френски ли се отнасят?Щото ако е за по-високо недей чак толкова да ги успокояваш хората.Щото за 7-8 ниво примерно думите трябва да са около 4000,за 5-6 ниво около 3000,3-4 ниво около 2000,пък за тия 200-300 думи и 1во ниво малко трудно ще закърпят.thebull написа:Най-важното е да разбирате какво ви питат и да имате един речник от 200-300 думи в главата за да отговаряте.
Лично на мене подготовката по френски ми отне 8 месеца, но май като се замисля бяха 6 месеца. Е справих се, ще се справите и вие.
Успехи
И в интересе на съфорумците ,ако си минал интервюто с 200-300 думи,кое ниво беше заявил за интервюто?
Щото те 200-300 думи са :Здравей,Чао,Ден,Нощ,Мама ,тати и още някоя друга.И каква реч ще може да свърже човек с този запас от думи - не знам.Хората с 4000 думи трудно намират необходимият израз за да се изразят,пък с 200-300 думи,мога да си представя каква нечленоразделната реч ще се получи.То,ако на това ниво е и подготовката и по слушането,нито ще разбира какво го питат,нито ще може да каже нещо свързано.
Имай в предвид,че по френските езикови гимназии средно-подготвените ученици излизат с 5-6 ниво(Б1),а добрите със 7-8(Б2)и с рядки изключения по-горни нива.Ако си мислим,че за 4 години взимат 200-300 думи...Малко ми се виждат.А пък на интервюто ако пускат аванта-това е друго нещо,но за тези нива си отговарят приблизително толкоз думи.И не се знае на следващото интервю изпитващият как ще ги разбира нещата-може и да не пуска аванта.Както беше зимната сесия примерно!
Ама пиши да видя кое ниво си заявил на интервюто.