До Павлин:
Относно имиграция по отделно:
1. Щом се класирате по отделно това означава(съвсем логично е)

че имате добри профили
2 Ако погледнеш по долу:
ПРЕДИ ИНТЕРВЮТО:
Examen Seuils de Maximum
prеliminaire passage
Requеrant sans еpoux
50 points 96
ou conjoint de fait
Requеrant avec еpoux
58 points 113
ou conjoint de fait
СЛЕД ИНТЕРВЮТО:
Requеrant sans еpoux 60 points 106
ou conjoint de fait
Requеrant avec еpoux 68 points 123
ou conjoint de fait
Пример аз давам 17/18 възможни точки за спътник тоест имам тежест 8 към мене, а давам 17.Тоест ако спътника може да даде по малко от 8, тогава позицията за подаване като семейство/двойка трябва да се преразгледа, ако не е такъв случая не виждам смисъл да подавате отделно.
Особенно щом сте с добри профили!!!!
От друга страна офицера ще се радва да види млада готина двойка със добри профили(лично мнение ако греша ВЕДНАГА МЕ ПОПРАВЕТЕ) които няма да са тежест на държавата(по презумция)
3. Следвайки логиката на точкуване може да се каже смело че хора които не са във официална(сватба) връзка и нямат добри профили е желателно да сключат такава.
4. Разглеждайки този линк
http://www.iijcan.org/qc/regl/rcqc/2004 ... /tout.html
ще забележиш че за адптативност, професионални качества, мотивация и знания за Кебек се дават 6+6+2+2=18 точки максимум.
Това е строго индивидуално така че го обсъдете кой да пишете в такъв случай първи ,а и щях да забравя ако спътника има роднина а главният няма, губите и тези точки(Все пак имигрант офицерите--това са рожби на тяхните служби и са технократи до мозъка на костите си )
5. Запази си правото да ислушаш още коментари по темата и успехи и на двама ви