Въпрос за професия

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
maik_m
Обратна връзка:

Въпрос за професия

Мнение от maik_m »

Здравейте, имам един въпрос, на който се надявам някой да ми даде информация.
Завършил съм в Технически Колеж "Джон Атанасов" - филиал на Технически университет - София в Пловдив. Но тъй като това беше колеж е само 3 години на обучение и се взима диплома за специалист.
Въпроса ми е следния:
Попълвам аз онлайн формата за да видя дали изобщо имам шанс за емиграция, и като стигна до професия, като сметна колко години съм учил ми се събират 14 години. Но според системата в Канада на 14 години отговарят 1 година в университет или колеж. Някои може ли да ми каже моята специалност как се води в канада?
Благодаря предварително

Забравих да кажа че специалноста ми е "Компютърни системи и технологии". Така поне се води в България
Последно промяна от maik_m на Чет Апр 08, 2004 9:39 am, променено общо 1 път.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Spored men si v tazi grafa:

Post-secondary diploma including 3 years of full-time studies (diploma obtained upon completion of 14 years of study) (kakto pishe v http://206.162.174.213/dpi/index.jsp?languageCode=en)
maik_m
Обратна връзка:

Мнение от maik_m »

ако спадам към Post-secondary diploma including 3 years of full-time studies (diploma obtained upon completion of 14 years of study) тогава на List of occupations in demand какво да избера? Нищо не подхожда на годините които съм учил.
Заключено