Аре да слагаме кисело зеле ...

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Petrova_bs

Мнение от Petrova_bs »

Благодаря! За жалост не намирам темата, или е в архив или грешката е в задклавиатурното устройство, но важен е резултата - още незнам къде да си намеря бидон :(
:) Всеки бряг ме устройва стига да е в радиус до 30-тина км. от кочинката ми.

П.П. Спрягания Стилиан дали пълни луканки (само черво и пълнене от него, че си имам горнооряховска смеска) и ако да, де да го найда тоя гуру?
Аватар
mima++

Мнение от mima++ »

Ние пък сами си пълнихме луканките, и рецептата си е наша/даде ни я приятелка де/. Стават супер,само да ви се разправя, да ги пълните и сушите после в хладилника. Имам рецепта ,ако искате ще я напиша.
Поздрави и се радвайте на топлите дни,които имаме сега, че иде студ голям /поне така говорят на работа колежките :shock: /
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Petrova_bs.
Да ти кажа чесно аз имам сичко необходимо за пълнене, ако искаш, купи си черва, донеси сместа и пълни :-)
Няма да ти зема нищо.
Аватар
mima++

Мнение от mima++ »

Marginal39 написа:Petrova_bs.
Да ти кажа чесно аз имам сичко необходимо за пълнене, ако искаш, купи си черва, донеси сместа и пълни :-)
Няма да ти зема нищо.
:thumbsup: :beer2:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

:beer2: :beer2: :beer2: :haplio: :haplio: :haplio: :dance: :dance: :dance: :tuut: :tuut: :tuut: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Petrova_bs

Мнение от Petrova_bs »

ЪЪЪЪ, то хубаво ама толкоз бира :shock: дали няма да разводним луканките?

Лелееее, а каква капама става с горнооряховска и телешки мръвки в зеле не е на добре тая идея :beer:
Последно промяна от Petrova_bs на Чет Сеп 25, 2008 11:59 pm, променено общо 1 път.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Petrova_bs написа:ЪЪЪЪ, то хубаво ама толкоз бира :shock: дали няма да разводним луканките?
Няма страшно льо ...
Заповядайте и не му мислете много :D :D :D
Petrova_bs

Мнение от Petrova_bs »

ееее ама с льо-то започни бе, давай географски координати, номера на кредитни карти, семейно положение, фамилна анамнеза и т.н. и сме там :D
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Е, аз сериозно ти говоря льо ...
Живееме в L'Ile Perrot.
:beer: :beer: :beer:
Petrova_bs

Мнение от Petrova_bs »

Ха! Че ние там ходим за риба бре. Многоо ви е хубав вилаета :thumbsup:
Ама с тоя точен адрес, най-много да ловя раци със смеската си.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Някой сложил ли е вече?
Струва ми се че е бая топло се още и ще се задържи топло та не смея да слагам се още :roll: :roll: :roll:
А вие?
Публикувай отговор