За виното
Алоо гастронома,обичаш да хапваш май ?Sunny boy написа:В магазина е пълно със страхотни вина от цял свят.Цените са повече от приемливи.Не разбирам желанието на хора, цял живот да се наливат с "химия"
само щото е по евтино
Някои от горните писачи имат много силни чувства, когато стане дума за хранене
Виното е част от храненето
Не забравяйте,ей

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Само отбрано .И драно и браноmyhata II написа:Алоо гастронома,обичаш да хапваш май ?Sunny boy написа:В магазина е пълно със страхотни вина от цял свят.Цените са повече от приемливи.Не разбирам желанието на хора, цял живот да се наливат с "химия"
само щото е по евтино
Някои от горните писачи имат много силни чувства, когато стане дума за хранене
Виното е част от храненето
Не забравяйте,ей

Ние сме си направили винен кооператив - 4-ма души зареждаме по една реколта всеки месец. Това ни дава по около5.5л вино на месец. Правим го вече 4-та година.
Зареждаме Мерло, Гевюрц-Траминер, Пино Гри, Ризлинг.
Аз не си падам много виното, но жената, тъщата и приятелите много го оценяват...Аз си падам по твърдо гориво - особено 12-15годишно шотланско.
Пък и като ходя на гости, вместо цветя нося 2л вино. Много съм попюлър....
Плащаме по около 100 кинта за 18л шира.
Освен това си правиме луканки и филенца.
Абе мъчим се.
Айде наздраве
Зареждаме Мерло, Гевюрц-Траминер, Пино Гри, Ризлинг.
Аз не си падам много виното, но жената, тъщата и приятелите много го оценяват...Аз си падам по твърдо гориво - особено 12-15годишно шотланско.
Пък и като ходя на гости, вместо цветя нося 2л вино. Много съм попюлър....
Плащаме по около 100 кинта за 18л шира.
Освен това си правиме луканки и филенца.
Абе мъчим се.
Айде наздраве
Днес купих за 1 долар Боржо де Сена 2001 на вант дю гараж и по-хубаво вино в живота си не съм пила (а вЕрвайте ми, доста вино съм изпила :rotate: ). Сега се тюхкам, че не даваха по две бутилки 

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
-
абе разбирирам, че завиждаш, ама това е положениетоСтранджата написа:Аааа екстра е винцето , аз купих едно кашонче от Доларама , само че реколта 2009

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
-