застрахователна компания в Онтарио за кола
застрахователна компания в Онтарио за кола
Някой може ли да каже добра застрахователна компания в Онтарио,
която ще признае шофьорският ни стаж от България или друга държава за добра застраховка от началото при покупка на кола? И въвъобще има ли такава застрахователна компания?
която ще признае шофьорският ни стаж от България или друга държава за добра застраховка от началото при покупка на кола? И въвъобще има ли такава застрахователна компания?
Prace, не се стягай, приготви си 3 бона (канадски, не гулдени) за първата година и си ОК. Веднъж се живее.
Виж ги тия, за Калгари съм чувал че са доста изгодни.
StateFarm
P.S. Можеш и да потърсиш брокери на ING в Канада, знам, че признават европейския стаж.

StateFarm
P.S. Можеш и да потърсиш брокери на ING в Канада, знам, че признават европейския стаж.
Embrace your climate change!
Препоръчвам ви Johnson
Изпрати един емайл на Peter Groombridge
pgroombridge@johnson.ca
Надявам се да достигнете до хубав деал.
Изпрати един емайл на Peter Groombridge
pgroombridge@johnson.ca
Надявам се да достигнете до хубав деал.
"The secret of success is going from failure to failure without loss of enthusiasm."
~ Winston Churchill
~ Winston Churchill
Re: застрахователна компания в Онтарио за кола
Наистина е най-добре да събереш оферти от няколко компании - на мен навремето най-добро предложение ми направиха от TD Insurance.prace написа:Някой може ли да каже добра застрахователна компания в Онтарио,
За съжаление в Онтарио наистина не признават стаж от другаде, ако това е някакво успокоение, като натрупаш стаж и ако е без проблеми - с времето застраховката ще почне да намалява.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Прасе стегай се за тия отгоре по 240 и 260 месечно 1 вата годинка7George написа:Prace, не се стягай, приготви си 3 бона (канадски, не гулдени) за първата година и си ОК. Веднъж се живее.![]()
StateFarm
след това си намери друга
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
а като се обаждаш от коневрьза ,да беше уточнил за уах уеи ли става всьпрос или за фул кавьридж и простата кола е над 15 год .те тарикатите .живеят в квебек и работят в онтарио .само не на мен обеснения за Сеит фармBaDkO написа:Реални цифри - 80 долара на месец със State Farm за шофер без опит в Канада и простичка кола. Но не в мегаполиса Торонто, а на село в Отава.
THE LAST LINE OF DEFENSE
- ablood
- Обратна връзка:
Я преведи к'во каза!JoroF написа:а като се обаждаш от коневрьза ,да беше уточнил за уах уеи ли става всьпрос или за фул кавьридж и простата кола е над 15 год .те тарикатите .живеят в квебек и работят в онтарио .само не на мен обеснения за Сеит фармBaDkO написа:Реални цифри - 80 долара на месец със State Farm за шофер без опит в Канада и простичка кола. Но не в мегаполиса Торонто, а на село в Отава.
- optics
- Модератор
Re: застрахователна компания в Онтарио за кола
Хе-хе, сега си спомням с умиление за Онтарио и за това как можеше да се съберат оферти от няколко компании.Koko написа: Наистина е най-добре да събереш оферти от няколко компании....

"само не на мен обеснения за Сеит фарм" - отговарям на prace, на теб мога да ти обясня когато ме питаш, т.е. сега.JoroF написа:а като се обаждаш от коневрьза ,да беше уточнил за уах уеи ли става всьпрос или за фул кавьридж и простата кола е над 15 год .те тарикатите .живеят в квебек и работят в онтарио .само не на мен обеснения за Сеит фармBaDkO написа:Реални цифри - 80 долара на месец със State Farm за шофер без опит в Канада и простичка кола. Но не в мегаполиса Торонто, а на село в Отава.
Исках възможно най-евтина застраховка, т.е. уах уей според твоята терминология. Според полицата в цената влиза Liability coverage (до 1млн.), Uninsured automobile, Direct compensation - property damage (no deductible) и Family protection (до 1 млн.). Това за 1 шофьор и за 11-годишна кола.
Не правя реклама на State farm, Belairdirect ми дадоха същата цена, само че искаха да чакам до 2 седмици, а човекът от State farm дойде на следващия ден на крака да ми вземе парите. Johnson ми казаха, че ще изчакат някой друг да ме застрахова първата година и след това може да говорим - явно не съм попаднал на правилния човек.
Тарикатите у Квебек са си направили сметката - при мен по-ниските данъци, разходите (и времето) за път до работа всеки ден в Квебек компенсират евтиния наем в Квебек (няма как да взимам детски). Само бирата е безспорна далавера, затова си я купувам от la belle provence