09.06.2008 Първи документи-ПУСНАТИ(ПРИСТИГНАЛО ACCUSE)

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Betty L.

Мнение от Betty L. »

При нас още не се е почнало.... но поне мисля, че вече съм взела решението. Ще опитаме и ние. Засега се ориентирам какви документи трябва да подготвя за изпращането. Убедих половинката, което си беше сравнително трудно. Започнах да уча френски. На него обаче ще му е много по-трудно с езика. Трябва да си намерим учителка. Аз ще бъда водещият кандидат. На он-лайн теста трябваше да посоча средно ниво на владеене, за да мина. Докато за мъжа ми нямаше значение. Какво ниво посочихте вие за придружаващия човек?
Ще ви следя с интерес. Успех на всички!
jogo

Мнение от jogo »

Посочете ниво, което можете да защитите. Това е много важно. Работата е сериозна и няма място за експерименти. Според мен ниво 5-6 за водещия кандидет и 3-4 за придружаващия са достатъчни нива. Стига да набирате точките по останалите критерии. В крайна сметка преценете добре и действайте. Успех!
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

jogo написа:Според мен ниво 5-6 за водещия кандидет и 3-4 за придружаващия са достатъчни нива. Стига да набирате точките по останалите критерии.
И в такъв случай "достатъчни" за какво са тези нива, jogo?
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Lanselot

Мнение от Lanselot »

Първо си направете подробно точкуване по всички критерии, инфо има предостатъчно във статиите на сайта(хората са се потрудили доста, за което им благодаря искренно). Ако се наложи тогава обмисляйте езиковите нива. И разгледайте мненията на Linko, там ще намерите много смислени отговори по доста теми.
Betty L.

Мнение от Betty L. »

Благодаря на всички ви! Изключителни благодарности на Linko! :D
jogo

Мнение от jogo »

Linko написа:
jogo написа:Според мен ниво 5-6 за водещия кандидет и 3-4 за придружаващия са достатъчни нива. Стига да набирате точките по останалите критерии.
И в такъв случай "достатъчни" за какво са тези нива, jogo?
Общият брой точки се определя не само от нивото на владеене на френски. Това имах предвид, като "достатъчни". Ясно е, че колкото по-добре го знаеш езика, толкова по-добре ще се справиш и с процедурата по емиграция и след пристигането в Квебек.
ivan_v

Мнение от ivan_v »

Успех на всички!
И аз съм вече на опашката.......

30.08.2008-Изпратени DCS
09.09.2008-Получено Accuse
Публикувай отговор