Пазарната цена сама говори за качествата. На някои им се щете да набарат евтина колица , но много надеждна и пушка отвсякъде... Има и чудеса, понякога...
Кола
- ablood
 - Обратна връзка:

Това да не е носквича на баща ти! Масло се долива ако има нужда. Сменя се когато трябва, и то заедно с филтъра. Такива лаици като теб си унищожават трансмисиите и после реват колко били скапани автоматиците.myhata II написа:Алби някой работи не ги знаеш ама айде и ела ми покажи зимата кьде има метеоритни кратери ?:)
А за трансмисията не се сменя а се ДОЛИВА АЛБИИИ:)]
Тъкмо проверих в книжката на моята кола. Трансмисионното масло се СМЕНЯ на всеки 15000км. Може малко да се изхърлят, но в същата книжка пише, че моторното се сменя на 5000 км.
So?
Явно говорим тука за втора употреба коли и самодейност по подръжката им. За новите си има график, ходиш в дилършипа редовно: каквото трябва доливат или сменят и така поне до 100 хил. км. Моята я искат на всеки 5 хил. и маслото даже мътно да стане не съм го видял.
Малката икономична кола си има също преимущества. Никога не се замислям по кой маршрут да мина по накаратко в града или дали да духна през уикенда на няколко стотин км. Тва само на работа, обратно и в мола: голяма мизерия. НЕ СМЕ ТУК ЗА ТОВА, НАЛИ?

Малката икономична кола си има също преимущества. Никога не се замислям по кой маршрут да мина по накаратко в града или дали да духна през уикенда на няколко стотин км. Тва само на работа, обратно и в мола: голяма мизерия. НЕ СМЕ ТУК ЗА ТОВА, НАЛИ?
					Последно промяна от 7George на Пон Авг 18, 2008 10:58 pm, променено общо 1 път.

Embrace your climate change!
						ОК: отговори.  
 Каква кола да си купиш си е твоя работа, въпрос на избор. Гледай кво те кефи. Ти искаш шестица от първия път... 
Аз като видя една кола в Калгари, почти знам кой седи вътре. Американска ли е - в повечето случаи е бял канадец. Ръководи се от лъжепатриотизъм, може и на друго освен Шеви да не се е качвал, няма и да опита, не му и трябва. Емигрантите карат почти винаги японски. Или квото по-евтино са набарали - докато върви, после друга такава... От канадците, който се е качил на японска, друго вече не опитва май... Но скъпите и големите са си по-надеждни, няма спор, от всяка една марка.
Моят стаж в Канада не е голям, от моите си коли колосални изводи няма да правя и акъл да ти давам. Казват че Тойота корола е една от най-надеждните тук, ама на вид не ме кефи, пенсионерска....
Ако питаш жена ми: спортна, жълта или червена! Щото тука всичко се слива с асфалта, по цвят - канадски вкус. Направо не е сейф , бих казал. Колата трябва да казва: вижте ме това съм аз, идвам...

(Сещам се за един с червена чалма и същия звят открит баварец скоро срещнах... ). Както се казва в рекламата: "You worked hard and deserve ... "

Аз като видя една кола в Калгари, почти знам кой седи вътре. Американска ли е - в повечето случаи е бял канадец. Ръководи се от лъжепатриотизъм, може и на друго освен Шеви да не се е качвал, няма и да опита, не му и трябва. Емигрантите карат почти винаги японски. Или квото по-евтино са набарали - докато върви, после друга такава... От канадците, който се е качил на японска, друго вече не опитва май... Но скъпите и големите са си по-надеждни, няма спор, от всяка една марка.
Моят стаж в Канада не е голям, от моите си коли колосални изводи няма да правя и акъл да ти давам. Казват че Тойота корола е една от най-надеждните тук, ама на вид не ме кефи, пенсионерска....
Ако питаш жена ми: спортна, жълта или червена! Щото тука всичко се слива с асфалта, по цвят - канадски вкус. Направо не е сейф , бих казал. Колата трябва да казва: вижте ме това съм аз, идвам...
(Сещам се за един с червена чалма и същия звят открит баварец скоро срещнах... ). Както се казва в рекламата: "You worked hard and deserve ... "
Embrace your climate change!
						Аз карам беневзрачен написа: Айде бе,никой ли не кара фокус.
					Последно промяна от koceto77 на Вто Авг 19, 2008 12:58 pm, променено общо 1 път.

- lz2arn
 - Обратна връзка:

На мен ми се случи веднаж след минаване на снегорина докато бях спрял при пълна липса на ... лопата в багажника.ablood написа:"Форсираш" 1" назад, после 2" напред, после 3" назад... докато излезеш.
Трябва мнооого търпение, прегрява двигателя, но е почти сигурно измъкване. десетки пъти ми се е слъчвало в БГ. Тук с ВАН със зимни гуми лесно се излиза отвсякъде.
Благодаря на отговорилите. Дважди на премълчалите.