THC написа: та трябваше сам да ходя да си купувам част, щото той не можа да я намери по-евтино.
тва неудобство при съседа му не съм го срещал.
Всяко удобство си има цена - устройва те, частта ти се доставя и сменя. Не те устройва - отиваш и си я търсиш и доставяш сам (и после ако има проблем с частта...да не кажете пак, че гаранцията не е спазена... )
Абе вие сте странни хора!
Човека предлага услуга! Тъй им се казва на тези неща щото са в областта на услугите... като не ви допада защо ходите там? Недейте!
Или ви отърва или не... Като ви кажат цена в магазина за кило сирене какво почвате да се пазарите с магазинера ли?
Ники има много свестни клиенти, но явно има и доста кифладжии дето се навъртат по това, което е написано с такива впечатления оставам...
И аз не съм доволен от Владо Форда, но не съм тръгнал да го плюя из форумите. Има си бизнес човека, има си клиенти има и такива, които са недоволни. Последните просто не ходим при него и това е... Ама да тръгнеш да пишеш подобни теми... Типично българска черта! За съжаление...факт!
Аи със здраве!
А и за автора на темата предлагам да понаучи първо български и да си пооправи заглавието..."в Вердън" нещо не звучи...
Като, че ли по-правилно е "във Вердън", м?
Hullman написа:В Бг едно от най гадните неща беше да чакаш да ти разглобят колата да ти завият една мазна част във вестник и да ти кажат ходи си я намери сега от магазините
ти не беше ли баровец и в БГ. Имаше бузинес, лизинги, движимо имущество, а то кво се оказа - нямал си кинти да си платиш да ти намерят частта и за тънко си ходел сам да си я търсиш. Голям бузинесман няма що
balbi написа:А и за автора на темата предлагам да понаучи първо български и да си пооправи заглавието..."в Вердън" нещо не звучи...
Като, че ли по-правилно е "във Вердън", м?
Това пак ли е част от стратегията по изчистването на името на автомонтьора ?
Да направят специален раздел за недоволни доставчици на услуги. Тогава ще можем на воля да си плюем срещу неприятните ни клиенти/пациенти