Автомонтор в Вердън

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
pumpy

Re: До pm.dj

Мнение от pumpy »

choky написа:.....Така, че сори батка....
ето това е супер нагло изказване.
Не може да изтрие казаното по-горе от недоволния клиент, но лично мен би ме отблъснало да отида в такъв сервиз.

Не се ли научихте на малко финес от месните, бе ? Би могло да бъде:
" съжаляваме много, но гаранцията е изтекла"
" много е неприятно, но първите 3 месеца са минали "
" разбираме причиненото ви неудобство, но гаранцията покрива дефекти, възникнали само през първите 3 месеца "

Нещо от този сорт. А то какво - уклончив отговор "е.. си май....а"
Hullman

Мнение от Hullman »

Нека сега да се появи аблоод и да ви обяснява как старите коли рядко се чупели и ако това станело ремонта струвал 100 - 200 $.
choky

Мнение от choky »

poumpy написа:
choky написа:.....Така, че сори батка....
ето това е супер нагло изказване.
Не може да изтрие казаното по-горе от недоволния клиент, но лично мен би ме отблъснало да отида в такъв сервиз.

Не се ли научихте на малко финес от месните, бе ? Би могло да бъде:
" съжаляваме много, но гаранцията е изтекла"
" много е неприятно, но първите 3 месеца са минали "
" разбираме причиненото ви неудобство, но гаранцията покрива дефекти, възникнали само през първите 3 месеца "

Нещо от този сорт. А то какво - уклончив отговор "е.. си май....а"

Може....всичко може....и неколкократно е казвано.....и многократно е помагано на този недоволен клиент. Нямаме против тези клиенти...всеки си има право на избор в този живот....
И се научихме и на финес и на много други неща от местните, БЕ! :beer:
Последно промяна от choky на Чет Авг 14, 2008 7:31 pm, променено общо 1 път.
Умея да мълча на седем езика
pumpy

Мнение от pumpy »

Hullman написа:Нека сега да се появи аблоод и да ви обяснява как старите коли рядко се чупели и ако това станело ремонта струвал 100 - 200 $.
нямам усещането ablood да е говорил за 13 годишни бракми за 1700 долара. Това си е просто кражба. Че аз моя 10 годишен Nissan го продадох за 1800.
choky

Мнение от choky »

Еми....изтървал е твоя Нисан....и си е купил от Николай....
pumpy

Мнение от pumpy »

choky написа:И се научихме и на фитнес и на много други неща от местните, БЕ! :beer:
нищо не си разбрал, то "БЕ"-то не беше там случайно.... :beer:
choky написа:Еми....изтървал е твоя Нисан....и си е купил от Николай....
лошо няма, има и недоволни клиенти. Обаче да им вадим кирливите ризи в интернет и то по този груб начин, няма да ги направи доволни, но говори зле за самия бузинес. Лично мнение. Иначе виртуалната бира нека тиче :beer: :beer: :beer:
Последно промяна от pumpy на Чет Авг 14, 2008 5:59 pm, променено общо 1 път.
choky

Мнение от choky »

По-важното в случая е ти да си разбрал 8) :D
И благодарим за личното мнение, наистина... 8)
За кирливите ризи, мисля, че е по-добре да не коментирам :beer:
aseto

Мнение от aseto »

Аз лично съм доволен от Николай. Не знам какъв е случая и не мога да коментирам. Мога само да коментирам съвета на Хълман, вместо да си купуват кола за 1700$, хората да си купуват коли за 15000$ и ап. Ако Алблъд се включи тук ,драги Хълман, ще ти каже, че си като "оная тъпа ПРИНЦЕСА" с хляба и пастите. :D
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Яко се изложих с "принцесата", а? :wink:
Ама Кримон още не е извадила археологически доказателства, че е била вече коронясана кралица, така, че да не изключваме версията, която аз знам.

Преди години писах в отговор на една доста атрактивна обява за продажба на кола. Когато получих отдовор с българско име веднага прекратих комуникациите.
Кола, изкупена като скрап, пусната в движение, колкото за продажба, продадена с печалба $1600 крие много рискове и за двете страни. Учудвашо е как смело са дали 3 месеца гаранция.

Хълман е прав в случая. Старите коли крият рискове и ако имаш доста пари в излишък е хубаво да си КУПИШ спокойствието, макар и скъпо.

Ако нищо не разбирате от коли не се хващайте да купувате стара. Ще ви пробутат лъснат скрап. Ако разбирате и можете обстойно да прегледате колата, то рискът намалява десетки пъти. НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ПРОДАВАЧА. Той пари изкарва човека, семейство храни.
pumpy

Мнение от pumpy »

ablood написа:Кола, изкупена като скрап, пусната в движение, колкото за продажба, продадена с печалба $1600 крие много рискове и за двете страни. Учудвашо е как смело са дали 3 месеца гаранция.

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ПРОДАВАЧА.

:beer: :beer: :beer: :wink:
aseto

Мнение от aseto »

Alblood, не ми се връзвай, аз само се майтапя. :wink: Аз лично съм писал простотии, особено ако ми дойде музата. Аз също съм съгласен, че е добре да се купуват коли, които са хубава марка, в отлично състояние и на малко километри. Ама новопристигащите не разполагат с много пари и трябва да се съобразяват с възможностите си.
Аватар
analgin
.

Re: Автомонтор в Вердън

Мнение от analgin »

analgin написа:
pm.dj написа:Търся българин-автомонтор в Вердън.
Предварително благодаря!
Братко мили, нормален човек никога няма да посети Вердън (Табарнак сити) дори с цел да разгледа , а ти чак и "българин-автомонтор" търсиш :idea:
Аз продължавам да твърдя, че написаното от мен по-горе е 100% вярно :metro:
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

посетете и конкуренцията човекът, от които Николай рентва гаража и сравнете - просто са в една и съща сграда.
аз последния път ходих при Николай и нямам нищо против човека-точен пич-свърши ми работа за която платих съответно колкото и на табрнак - 50 кинта на час, но да ви кажа Венци и Ицо ми вършеха работа по-евтино 2004.
най-важното Николай е по-нов в Монтреал и все още изучава местата за резервни части, та трябваше сам да ходя да си купувам част, щото той не можа да я намери по-евтино.
тва неудобство при съседа му не съм го срещал.
от друга страна Николай общо взето както разбирам може да дойде специално за тебе да свърши някой работа, ако помолиш по спешност.
Пари на заем - само взимаме.

http://www.thc-ministry.net/untoldstory/#INDEX
Hullman

Мнение от Hullman »

та трябваше сам да ходя да си купувам част,
Оле ле и с това ли се занимавате в Канада?:lol:
Ами то все едно сте си в БГ. Хълман затова се махна от там.
В Бг едно от най гадните неща беше да чакаш да ти разглобят колата да ти завият една мазна част във вестник и да ти кажат ходи си я намери сега от магазините ама гледай бързо да стане защото разглобената кола ни пречи тук на канала или на крика. Тругваш и незнаеш дали ще я намериш, кога ще я намериш ( няокои части се поръчват от чужбина и се чака с дни ) а ония механиците пищат че колата им пречела.
KVS

Мнение от KVS »

Ми и аз посетих Ники, свърши ми работа, какво повече?
Избийте балъците и тарикатите сами ще измрат!
kurta007 написа: Жени ,ти щом мислиш/макар да стана ясно че не ти се отдава много/ ...
mwanza написа: ако си на социал и деливъри си там форевър.
Заключено