След като оня ден полицай стреля по 3-ма невъоръжени младежи и уби един от тях без причина, снощи бандите в Северен Монреал се надигнаха и организираха погром. Двама полицаи са ранени.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Ъхъ, най евтиния квартал в Montreal.
Няколко нагли латиноси са се направили на мъже, някое нервно ченге е разтоварило напрежението и хайдееее... веселбата започва
Умните хора правят добро на другите и добро на себе си.
Глупакът е същество, което се изхитря да прави лошо както на другите, така и на себе си.
Глупците живеят тъпо, не се радват на живота и са недоволни от всичко.
KVS написа:По телевизията се оправдаха, че единия от младежите е бил въоръжен.
аха, бил е въоръжен с ... мобилен телефон
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Твърдо против съм на това полицаите в Монтреал ноар да използват пистолети срещу черни и пропаднали латиноси.За целта отдавна има измислени автомати и напалм :haplio:
Монтреал ноар да го засипят с намалм най-добре.
всъщност всичко на изток от ст.лоран и на север от 40-ката могат да го засипят.
пък и специално няколко тона за кот де негр могат да оставят и една ракета за едноименната плаца
а навръщане да минат през ен ди джи
Хей, така ще опърлиш доста нашенци от CDN и NDG. Нищо, че много от тях са социаладжии и са добре интегрирани сред циганите. Може от децата им да излязат бели хора.
Пък и има много готини българи които са там само за година-две. Нека еволюират, пък тогава пържи остатъка.
Ми аз няма да обаждам по кой и с кво трябва да се стреля, само ми е чудно ако се случи да думнат някоя от отварячките които говорят за напалм и автомати как ше се чувстват след тва близките им и роднините им.
Само бих добавил че на гадната кука която е застреляла човека (а и на сички останали гадни куки като нея) никога не бих и дал оръжие а по-скоро парцал & кофа да зачиства тук-таме кадето има нужда.