Zashto me karat da popalvam pak APPLICATION?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Marian

Zashto me karat da popalvam pak APPLICATION?

Мнение от Marian »

Predi godina i polovina podadoh dokumenti vav Buffalo, NY
Prieha gi. Sled edna godina me uvedomiha che dokumentite sa mi razgledani i triabva da se iavia na interview. Data na interviewto se ochakvashe do 7-10 mesetsa poradi golemia broi molbi. Po tova vreme mi pratiha i i meditsinskite formuliari sas instruktsii. Sega pak mi izpratiha prazni application-i kato tezi sas koito kandidatstvah da gi popalnia nanovo. Nialoi ima li ideia zashto?
rath

Re: Zashto me karat da popalvam pak APPLICATION?

Мнение от rath »

edno vreme prez Buffalo stavashe za 3.5-4 meseca bez intervju
Аватар
Koko

Re: Zashto me karat da popalvam pak APPLICATION?

Мнение от Koko »

Marian написа:Predi godina i polovina podadoh dokumenti vav Buffalo, NY
Prieha gi. Sled edna godina me uvedomiha che dokumentite sa mi razgledani i triabva da se iavia na interview. Data na interviewto se ochakvashe do 7-10 mesetsa poradi golemia broi molbi. Po tova vreme mi pratiha i i meditsinskite formuliari sas instruktsii. Sega pak mi izpratiha prazni application-i kato tezi sas koito kandidatstvah da gi popalnia nanovo. Nialoi ima li ideia zashto?
Според мен, най-добре е да питаш директно в Бъфало защо искат да попълваш апликация наново. Когато ти я изпратиха, нямаше ли придружително писмо с някакви обяснения към нея?
palavec

Zagubeni docs..

Мнение от palavec »

>Sega pak mi izpratiha prazni application-i kato tezi sas koito
> kandidatstvah da gi popalnia nanovo. Nialoi ima li ideia zashto?

I tam e palno s marliovci kato v BG taka che sam 99% siguren che sa ti zagubili dokimentite..
Tuk edni im ebnaha maichicata kato sled 3 godini chakane za zelena karta
im kazali che im zagubili dokumentite i triabvalo da pochnat ot nachalo..
Заключено