Predi godina i polovina podadoh dokumenti vav Buffalo, NY
Prieha gi. Sled edna godina me uvedomiha che dokumentite sa mi razgledani i triabva da se iavia na interview. Data na interviewto se ochakvashe do 7-10 mesetsa poradi golemia broi molbi. Po tova vreme mi pratiha i i meditsinskite formuliari sas instruktsii. Sega pak mi izpratiha prazni application-i kato tezi sas koito kandidatstvah da gi popalnia nanovo. Nialoi ima li ideia zashto?
Zashto me karat da popalvam pak APPLICATION?
Re: Zashto me karat da popalvam pak APPLICATION?
edno vreme prez Buffalo stavashe za 3.5-4 meseca bez intervju
Re: Zashto me karat da popalvam pak APPLICATION?
Според мен, най-добре е да питаш директно в Бъфало защо искат да попълваш апликация наново. Когато ти я изпратиха, нямаше ли придружително писмо с някакви обяснения към нея?Marian написа:Predi godina i polovina podadoh dokumenti vav Buffalo, NY
Prieha gi. Sled edna godina me uvedomiha che dokumentite sa mi razgledani i triabva da se iavia na interview. Data na interviewto se ochakvashe do 7-10 mesetsa poradi golemia broi molbi. Po tova vreme mi pratiha i i meditsinskite formuliari sas instruktsii. Sega pak mi izpratiha prazni application-i kato tezi sas koito kandidatstvah da gi popalnia nanovo. Nialoi ima li ideia zashto?
Zagubeni docs..
>Sega pak mi izpratiha prazni application-i kato tezi sas koito
> kandidatstvah da gi popalnia nanovo. Nialoi ima li ideia zashto?
I tam e palno s marliovci kato v BG taka che sam 99% siguren che sa ti zagubili dokimentite..
Tuk edni im ebnaha maichicata kato sled 3 godini chakane za zelena karta
im kazali che im zagubili dokumentite i triabvalo da pochnat ot nachalo..
> kandidatstvah da gi popalnia nanovo. Nialoi ima li ideia zashto?
I tam e palno s marliovci kato v BG taka che sam 99% siguren che sa ti zagubili dokimentite..
Tuk edni im ebnaha maichicata kato sled 3 godini chakane za zelena karta
im kazali che im zagubili dokumentite i triabvalo da pochnat ot nachalo..